PUBLICITAT

El ministre Espot confirma la detenció del presumpte lladre d'Ordino

Hi hauria més còmplices que no han estat detinguts encara

Malgrat que la Policia no vol desmentir ni confirmar res i només explica que la investigació pels robatoris dels darrers dies a Ordino ve marcada per delictes contra el patrimoni, aquesta passada nit s'ha detingut una de les persones que suposadament ha estat una de les persones que ha perpetrat en les darreres hores robatoris a xalets, hotels i aparthotels i restaurants.

El ministre de l'Interior, Xavier Espot, ha confirmat la detenció però no descarta que pugui haver-hi més detinguts ja que es continua investigant, tot i que tot apunta que el presumpte lladre no actuava sol.

En tots els casos el modus operandi és el mateix, per la qual cosa els investigadors es mostren convençuts que els autors dels robatoris també són els mateixos, una banda especialitzada en aquests tipus i amb molta probabilitat estrangera que s’ha desplaçat a Andorra per fer-se amb els botins de les caixes fortes. Els delinqüents no sostreuen els diners del lloc dels fets, sinó que s’emporten sencera la caixa blindada per, més tard, obrir-la amb més tranquil·litat lluny de la vista de persones i Policia. En un dels casos una de les caixes va ser trobada al mateix Coll d’Ordino. Des de la Policia es porta amb molta reserva la investigació i no es volen facilitar dades excepte confirmar els fets.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT