PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vales es va trencar el peroné... i diversos lligaments del turmell

La baixa es manté per 3-4 mesos però el nou fitxatge de L'Hospitalet podria passar per quiròfan

Per Iván Moure

Vales entra al terreny de joc del camp de l'Hospitalet amb crosses abans d'un amistós a finals de juliol.
Vales entra al terreny de joc del camp de l'Hospitalet amb crosses abans d'un amistós a finals de juliol. | FACEBOOK
Marc Vales es va trencar el peroné en un entrenament pocs dies després de desvincular-se del Saragossa B i signar amb l’Hospitalet, de la Segona Divisió B espanyola. Allò va suposar un gran revés per a un dels intocables de Koldo Álvarez a la selecció nacional, ja que li van pronosticar uns 3 mesos per tornar al terreny de joc i per tant es perdia segur els partits del pròxim 3 de setembre a Israel i del 6 del mateix mes a Bòsnia.
 
Sí tenia esperances, però, d’arribar als partits del 10 i el 13 d’octubre, a casa contra Bèlgica i de nou fora, a Gal·les, respectivament. Però ara sí que ho té més que difícil per poder vestir la tricolor abans que acabi el 2015 perquè ahir el metge li va detectar en una ressonància magnètica diversos lligaments trencats del turmell. «En principi això no hauria de suposar més temps de recuperació. Segueixen sent entre 3 i 4 mesos, però ara hi ha més coses a curar i tot es complica més. El metge m’ha dit que em tregui del cap una data de tornada perquè el més important és que recuperi bé».
 
El cert és que el turmell no té bona pinta i s’ha d’esperar una evolució en els pròxims dies, però no es descarta que Vales es vegi obligat a passar per quiròfan, per assegurar-se que no queda cap seqüela, i això tancaria la porta a qualsevol opció de reaparèixer amb la selecció contra Bèlgica.
 
Quant al seu club, Vales assegura: «Tinc tota la confiança de l’entrenador i el que vull es treballar per tornar amb més força als terrenys de joc».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT