PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Vídeo viral de ‘Joc de trons’ entre Martí i Ferrer

L’afer de la ministra amb el gabinet del Govern després dels pactes comunals en la capital és motiu d’un muntatge que corre per la xarxa

Per EL PERIÒDIC

El muntatge del vídeo de ‘Joc de trons’, amb Martí d’esquenes.
El muntatge del vídeo de ‘Joc de trons’, amb Martí d’esquenes. | EL PERIÒDIC
Internet és una bomba, i si a això se li afegeix la creativitat de la gent, surten resultats com el vídeo que des d’aquest final de setmana està circulant per les xarxes socials com la pólvora. En ell surten el cap de Govern, Antoni Martí, i la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, barrejats en l’ambient de la coneguda sèrie de televisió Joc de trons.

Però no només això, sinó que en ella s’ambienta el moment de la presa de possessió de Martí com a cap de Govern amb la boda roja en què les ganivetades i més d’un coll acaben tallats. Una de les escenes més conegudes de la sèrie nord-americana, en un vídeo de dos minuts de durada que acaben amb unes declaracions fetes fa temps per l’actual ministra, en què afirma: «No pots relacionar-te amb gent liberal, no pots anar a sopar amb qui tu vulguis?», i acaba amb un contundent: «Sabeu què us dic? Aquí us quedeu». El muntatge volava ahir per Facebook.

Aquesta lliure interpretació dels fets arriba amb motiu de la situació creada entre la ministra i el Govern, després que Cd’I hagués trencat el pacte que tenia amb Demòcrates per Andorra a la capital i per a les pròximes eleccions hagi buscat la unió amb els Liberals. Les veus crítiques dins del Govern existeixen, però no hi ha unanimitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT