PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Adverteixen sobre l’emmetzinament de mascotes a Santa Coloma

Mor un gos a causa del verí i diversos han estat hospitalitzats

Per EL PERIÒDIC

Es sospita que una o vàries persones enverinen mascotes amb menjar.
Es sospita que una o vàries persones enverinen mascotes amb menjar. | EL PERIÒDIC
Als cartells repartits per la zona cal sumar l’advertència que diverses agrupacions fan a través de les xarxes socials per denunciar la presència de verí per a animals als carrers de Santa Coloma. Ja s’ha de lamentar la mort d’un gos i l’hospitalització de diverses mascotes a causa de menjar emmetzinat repartit pel poble, segons avisa l’Associació de Veïns i de Comerciants de Sant Coloma a través de la seva pàgina de Facebook.

Tal com informa el comunicat de l’agrupació veïnal, es va detectar menjar enverinat «arreu del poble» i «ja són diferents gossos els que han estat hospitalitzats». També a través del seu lloc de seguiment a Facebook, Andorra gats i gossos afegeix que «un gos de grans dimensions» ja va morir «en qüestió d’hores» a causa «d’un verí molt potent».

A banda de posar als propietaris de mascotes en alerta, a través de la publicació el grup es va voler fer notar que la freqüentada zona de les escoles és part del territori on s’haurien trobat les substàncies emmetzinades.
Malgrat que els fets ja van ser denunciats davant del cos de seguretat i l’associació es troba «alerta», es demana col·laboració ciutadana. Així, se sol·licita a qui detecti substàncies que puguin ésser nocives o bé trobi un animal mort, denunciï el fet d’immediat davant dels agents de la Policia per tal d’evitar altres enverinaments de mascotes i fins i tot que s’hagi de lamentar mal entre els veïns de Santa Coloma.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT