PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

EL PERIÒDIC creix a la xarxa

La pàgina web www.elperiodic.ad suma 275.671 visites el passat mes d’octubre, superant altres mitjans andorrans

Per EL PERIÒDIC

L’accés dels usuaris està augmentant considerablement a la pàgina web www.elperiodic.ad.
L’accés dels usuaris està augmentant considerablement a la pàgina web www.elperiodic.ad. | EL PERIÒDIC
EL PERIÒDIC D’ANDORRA continua creixent a la xarxa amb el seu domini www.elperiodic.ad. Segons les dades facilitades pel web www.alexa.com que analitza les visites en diferents pàgines d’internet, la versió digital d’aquest rotatiu suma les 275.671 visites en l’últim mes d’octubre, superant d’altres mitjans  andorrans com ara www.andorradifusio.ad, que en aquest mateix període va sumar 252.867, mentre que www.diariandorra.ad en va sumar 250.819.

Les estadístiques de Google Analytics ens situen amb un trànsit a la web de 290.000 visualitzacions mensuals dels nostres banners, amb 135.000 usuaris mensuals que consulten els espais de www.elperiodic.ad. Així mateix, EL PERIÒDIC té una activa presència a les xarxes socials, amb 6.050 seguidors a Twitter al compte @PeriodicAND, i 5.500 fans a Facebook, en facebook.com/PeriodicAND/.

L’abril del 2015, EL PERIÒDIC D’ANDORRA va estrenar espai a internet: www.elperiodic.ad. La pàgina web ofereix la major part de les noticies que surten a l’edició en paper d’EL PERIÒDIC, a més de la possibilitat de subscripció a l’edició diària en pdf. Conté, a més, una àmplia selecció de continguts extra pels lectors, com ara articles d’opinió, els especials monogràfics editats periòdicament, una galeria dels acudits d’en Raül Valls i una altra de la imatge del dia, una secció de vídeos i una completa agenda de totes les activitats que es fan al país.

A més, hi ha una secció de links externs cap a les darreres notícies internacionals d’El Periódico de Catalunya i cap a les esportives de l’Sport, sense deixar de banda l’esport del Principat d’Andorra, amb el nostre suplement esportiu #GASS, que es publica en paper i també al web tots els divendres amb la prèvia del cap de setmana, i els dilluns, amb tots els resultats i l’anàlisi de les competicions que s’hi han disputat.

El web www.elperiodic.ad està dotat amb tecnologia ‘responsive’, que permet que el format de la pàgina s’adapti a qualsevol dispositiu, independentment de les dimensions de la pantalla o marca, ja sigui telèfon, tauleta, ordinador o televisió. En tots els casos, els continguts s’adapten a la visió òptima, i a més, en telèfons i tauletes ofereix la possibilitat de veure el contingut en vertical o en horitzontal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT