PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

DA vol senyalitzar els aparcaments disponibles

Tudel exposa la intenció d’anar desenvolupant el concepte d’‘smart city’

Per EL PERIÒDIC

Tudel, Arderiu, Tomàs i García, ahir
Tudel, Arderiu, Tomàs i García, ahir | El Periòdic
«Totes les ciutats modernes caminen en direcció a les ciutats intel·ligents». Són paraules del número 3 de la llista de Demòcrates per Andorra, Josep Ramon Tudel, que ahir va anunciar que la seva candidatura vol tirar endavant «una necessitat real que s’ha vist reflectida aquest cap de setmana amb molta afluència de gent i turistes». «Una iniciativa a nivell d’aparcaments, volem buscar una senyalística adient perquè els turistes i la gent del país, quan s’apropin als punt principals de la parròquia, pugui saber quines places de pàrquing estan lliures», va apuntar.
L’exconseller de Serveis i d’Informàtica del comú va afegir que aquest mesura «que la volem fer conjuntament amb Andorra la Vella» es podrà aplicar «gràcies a la maquinària nova que es va comprar fa dos anys i que ens permet saber online quantes places tenim disponibles». 
Tudel va especificar que el concepte recull la col·locació de panells informatius al pàrquings per poder redireccionar a la gent: «Orientar als turistes a on hi ha places lliures perquè ells mateixos puguin decidir no donar tantes voltes». El membre taronja va afegir que «es poden fer moltes coses més en l’apartat smart city com els pagaments amb el dispositiu mòbil».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT