PUBLICITAT

CANILLO

Canillo vol complir l’objectiu d’invertir 3 milions d’€ per any

Mandicó avança que el pressupost per al 2016 s’aprovarà el proper mes

Per EL PERIÒDIC

Núria López pren possessió del seu càrrec de secretària general
Núria López pren possessió del seu càrrec de secretària general | ANA
Canillo va celebrar ahir la primera sessió de Consell de Comú del nou mandat en la qual es va donar a conèixer la composició de les comissions permanents i de la Junta de Govern. Josep Mandicó va avançar que el pressupost per a l’exercici 2016 s’aprovarà a principis de febrer, i que ja inclourà un increment de la partida d’inversions, per complir amb l’objectiu d’invertir uns tres milions d’euros cada any. 
El cònsol va indicar que les inversions inclouen diverses obres així com la finalització de les ja començades, i va destacar les partides destinades a la construcció de diversos aparcaments a Ransol, Soldeu, El Tarter i Envalira. 
D’altra banda, Mandicó va anunciar que els salaris dels càrrecs electes seran els mateixos que durant el mandat anterior, tot remarcant que «ara apujar-los no toca i reduir-los tampoc perquè ja vam fer una rebaixa important fa quatre anys». El cònsol també va indicar que «la prioritat són els treballadors», i per això va recordar que ja s’han descongelat els triennis, «i de la mateixa manera, si hi ha un IPC positiu també s’incrementaran els salaris». 
Pel que fa a la composició de les comissions permanents i de la Junta de Govern, Miquel Naudí presidirà la comissió d’Agricultura, Núria Fernàndez la de Cultura i Esports, Marc Casal tornarà a encapçalar la de Finances i Administració, Rafel Casal presidirà la comissió d’Obres, Rosa Maria Mandicó la comissió de Social, Josep Font la de Serveis, Miquel Casal la de Turime i, finalment, Cerni Pol presidirà la comissió d’Urbanisme. 
Una de les novetats en el funcionament del Comú és la composició de la Junta de Govern, que passa de cinc a 10 consellers. D’aquesta manera, tots els membres de la majoria comunal formaran part d’aquest òrgan, i Mandicó, va destacar que amb aquest canvi, tothom podrà estar al dia i estarà assabentat de tot el que passa, a diferència del que passava al mandat anterior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT