PUBLICITAT

Tremp

La delegada de l’Alt Pirineu i Aran vol recuperar la vegueria

Rosa Amorós defensa una administració més propera i àgil i una millor gestió

Per EL PERIÒDIC

Maria Rosa Amorós, en una imatge d’arxiu.
Maria Rosa Amorós, en una imatge d’arxiu. | ERC
La nova delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Maria Rosa Amorós, vol recuperar la idea de les vegueries com a distribució territorial i treballarà per aconseguir-ho: «Disposar de la vegueria permetria tenir una administració més propera i àgil i poder fer una millor gestió dels recursos», segons declaracions recollides per RàdioSeu de l’ACN.
 
La nova representant de l’Alt Pirineu i Aran s’ha marcat com a principal repte de legislatura fer arribar les demandes de la ciutadania del territori al Govern de la Generalitat i que la delegació esdevingui «la casa de tots» i una administració més propera. Amorós vol «fer de pont entre les institucions i les persones». La delegada prioritza la promoció econòmica, la millora de les infraestructures i garantir el bon funcionament dels serveis.
 
Per a Amorós és molt important «fer pedagogia sobre el nostre territori i posar-lo en boca de tothom». La delegada aposta per una major cooperació entre els pirinencs, tot i les dificultats de les distàncies i les comunicacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT