PUBLICITAT

Baró: “La pèrdua d’Alcobé és molt significativa perquè era un dels pilars”

El president del grup de DA assenyala que la dimissió del ministre "referma l’estabilitat del nostre projecte polític"

El Grup Parlamentari Demòcrata també ha lamentat  la dimissió del ministre Jordi Alcobé. El seu president, Ladislau Baró, ha assegurant que es tracta “d’una pèrdua molt significativa perquè era un dels membres fundadors del partit i un dels pilars”. A més, Baró ha afirmat que “aquests són cops que s’acusen”, i ha valorat la “fermesa” de l’exministre perquè “ha posat per davant el projecte polític a la seva presència al Govern i això parla molt bé d’ell”. D’altra banda, Baró també ha remarcat que “aquesta està sent una legislatura atípica, sobretot derivada pels efectes de la crisi BPA”. Pel que fa al relleu ministerial, Baró ha manifestat que hi ha dues opcions, “assignar les carteres a altres ministeris, o bé triar un altre ministre, tot i que l’ha de prendre el cap de Govern”.
El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró ha valorat la dimissió irrevocable, per part de l’exiministre Jordi Alcobé, com “una pèrdua molt significativa perquè era un dels membres fundadors del partit i un dels pilars”. Segons Baró, la decisió d’Alcobé referma “l’estabilitat” del projecte polític de DA, atès que “en Jordi ha posat per davant el projecte polític a la seva presència al Govern”.  

Tot i això, el president del grup parlamentari demòcrata també ha manifestat que “aquests són cops que s’acusen”, ja que a aquesta dimissió cal sumar-hi la de la consellera general Meritxell Mateu. Dues baixes que, segons Baró, vénen derivades d’un mateix punt de partida, BPA. En aquest sentit, el president del grup ha recordat que “aquesta està sent una legislatura atípica, sobretot derivada pels efectes de la crisi BPA”. 
 
D’altra banda, Baró ha fet referència a les dues possibilitats que té actualment el cap de Govern, Toni Martí, per tal de suplir la baixa de Jordi Alcobé. Segons Baró, les dues opcions passen per “assignar les carteres a altres ministeris, o bé triar un altre ministre, tot i que l’ha de prendre el cap de Govern”, malgrat que Baró s’ha mostrat més partidari de la segona opció”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT