PUBLICITAT

ICV defensa una taula de concertació a l'Alt Pirineu

EL PERIÒDIC

El cap de llista per Lleida d’ICV-EUiA a les eleccions al Parlament, Francesc Pané, va defensar ahir amb vista a la pròxima legislatura la creació d’una taula de concertació econòmica a les terres de Lleida i una altra a l’Alt Pirineu i Aran en què hi siguin presents tots els agents econòmics del territori, per analitzar i consensuar estratègies que afavoreixin el desenvolupament econòmic d’aquestes comarques. En el mateix sentit, va defensar l’articulació d’un lobby amb els diputats electes per Lleida. ICV va presentar el programa per Lleida amb què la formació concorrerà a les eleccions del 28-N. Les expectatives d’ICV passen per repetir i, si pot ser, ampliar l’únic diputat que la formació té per Lleida.

Pel cap de llista per Lleida, «ara és el moment» de constituir aquesta taula de concertació econòmica de les terres de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran. Aquesta és una de les propostes que inclou ICV en el seu programa per les comarques de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran.

En aquesta taula de concertació, s’hi haurien de trobar grups polítics, diputats del territori, administracions locals i comarcals, la Diputació o el Consell de vegueria, agents socials, el teixit empresarial i l’administració de la Generalitat amb responsabilitats en l’àmbit del creixement econòmic del país. A partir del consens, els participants han de defensar els punts i aspectes més necessaris per aquest territori. La seva funció passaria per analitzar i defensar quins eixos viaris són més necessaris i tenen capacitat de creixement econòmic així com establir estratègies sobre quins sectors de l’economia tenen més potencialitats de créixer. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT