PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bielorússia, Noruega i Kosovo, rivals d’Andorra

Grup complicat per a la selecció absoluta, que jugarà al país bàltic

Per El Periòdic

Jona, en un dels amistosos disputats recentment amb Xipre.
Jona, en un dels amistosos disputats recentment amb Xipre. | maricel blanch

La selecció ja coneix els equips als quals s’enfrontarà a la fase de classifiació per al Mundial. Es troba enquadrada en un grup exigent, tenint com a rivals a Bielorússia, que jugarà com a local; Noruega i Kosovo.

La ronda preliminar es disputarà del 29 de gener al 3 de febrer. El seleccionador, Xavi de la Rosa, destacava en conèixer als contrincants que es tracta d’un grup «complicadíssim. Hem tingut molt mala sort, perquè ens podria haver tocat un parell de seleccions amb les quals poguéssim lluitar i no tinguessin el rànquing que tenen». Qui es presenta com a favorita és Bielorússia: «De totes les que hi havia era la selecció més forta. Fa tres mesos va jugar contra Itàlia i va empatar a dos. Contra Iran també ha tret un resultat magnífic». Respecte als bàltics, Noruega és un combinat «menys fort, però és un rival complicadíssim, una selecció forta que està traient uns resultats molt bons». Kosovo és debutant i  no posseeix un rànquing destacat, ja que fins fa poc no estava reconeguda i no podia aconseguir sumar punts. Per a De la Rosa, està en plena progressió, demostrant-ho jugant «contra rivals de grandíssima entitat i traient grans resultats».

A pesar de la qualitat dels rivals, el plantejament és el d’intentar sumar. «Anirem com sempre amb la màxima il·lusió, fer-ho el millor possible. Competir és el nostre gen i el que estem buscant», assegurava l’entrenador, afirmant que «posarem ganes i ja veurem que passa». Els dos primers de cada grup passaran de ronda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT