PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC arrenca la segona volta jugant contra el líder imbatut

Els tricolor hauran d’afrontar el desplaçament més dur de la temporada per enfrontar-se al Canton d’Alban

Per Anna Ribas

El VPC en un partit anterior.
El VPC en un partit anterior. | MARICEL BLANCH

Un cop arribats a l’equador de la competició del seu debut Honor, el VPC se situa en les posicions que optarien a la fase d’ascens. Ara mateix són quarts amb 23 punts i demà s’enfronten al líder indiscutible de la categoria: el Canton d’Alban. Els francesos sumen 41 punts i no han perdut cap duel, és per això que els tricolor hauran d’afrontar un gran repte, i més tenint en compte que per arribar a l’Estadi Puech Sabatié han de fer el desplaçament més dur de la temporada. 

En aquest sentit, Xepi Garcia va indicar que «és el líder imbatut de la categoria i durant la setmana hem estat parlant que no hem de sentir-nos pressionats perquè ningú els ha guanyat i, per tant, tenim molt a guanyar i poc a perdre». Respecte a la feina que s’ha fet durant la setmana de descans, va apuntar que «s’ha treballat bé i les sensacions són bones. Arribem confiats a aquest partit i esperem, per què no, donar la campanada. La nostra intenció és continuar amb aquesta dinàmica i quedar-nos a dalt de la taula».

Quant a les virtuts dels andorrans per fer front al repte, va subratllar que «tenim un tres quarts ràpids, i aquest és un dels nostres punts forts. I també la dinàmica dels davanters, que estan fent una molt bona feina». Pel que fa a la clau per guanyar el Canton d’Alban, va expressar que «serà molt important la defensa perquè és un equip bastant similar al nostre, que ens proposa un joc molt dinàmic i haurem d’estar en un bon nivell defensiu». L’equip no podrà comptar amb Irakli Berdzenishvili.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT