PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Espot rep Marsol i Molné durant la ronda de trobades

La cònsol de la Massana sol·licita una trobada amb Riva per l’Arxiu Nacional

Per Adrià Esteban

El cap de Govern, Xavier Espot, amb la cònsol de la capital, Conxita Marsol.
El cap de Govern, Xavier Espot, amb la cònsol de la capital, Conxita Marsol. | MARICEL BLANCH

El cap de Govern, Xavier Espot, va prosseguir ahir amb la seva ronda de trobades amb les corporacions sorgides de les darreres eleccions comunals. En aquest sentit, el líder de l’Executiu va reunir-se ahir amb la cònsol de la Massana, Olga Molné, i posteriorment va fer el mateix amb la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol. 

«Ho valoro com una trobada molt positiva. Totes dues parts ens hem ofert col·laboració i mà estesa projectes que afecten a la zona», va assegurar Molné sobre una reunió que va durar uns 30 minuts. Tot i que el caràcter de l’encontre va ser de presa de contacte, la mandatària massanenca va comentar que sobre la taula es van exposar els projectes de l’eixamplament de la rotonda d’Anyós o el tram de voravia entre Erts i Arinsal. 

En ambdós casos, Molné va rebre el compromís de l’Executiu perquè comencin a iniciar-se les obres «de forma imminent». Respecte a l’eixamplament de la rotonda d’Anyós,  Molné va recordar que el dispositiu que es va organitzar per la prova pilot va obtenir bons resultats i que l’objectiu és poder agilitzar el trànsit, especialment en hores puntes. Pel que fa al tram de voravia entre Erts i Arinsal, proposta guanyadora dels darrers pressupostos participatius, la cònsol va reconèixer que s’hauran de preveure més partides –a banda de la ja prevista de 300.000 euros– per tal que en un futur «es pugui fer el recorregut complet caminant». Així mateix, Molné va traslladar la voluntat a l’Executiu per poder mantenir una reunió amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, per tractar la possibilitat de traslladar l’Arxiu Nacional a la Casa Parramon.

Finalment, des del comú d’Andorra la Vella es va limitar a informar que la reunió va ser positiva i que aviat es podrà anunciar l’acord de cessió de terrenys amb l’Executiu per construir habitatge a preu regulat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT