PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes reforça la vigilància per una agressió a un menor

La Policia identifica el presumpte autor dels fets al Prat del Roure

Per Victoria Gómez Pérez, Enric Revuelta

La zona del Prat del Roure.
La zona del Prat del Roure. | Maricel Blanch

El Comú d’Escaldes-Engordany ha decidit reforçar la vigilància policial a la zona del Prat del Roure on aquests dies se celebra el Saló del Videojoc, després que dijous es produís una agressió a un menor al voltant de les instal·lacions. Així mateix, es va informar que el reforç es dotarà amb l’ajuda de la Policia i dos agents del comú, tal com va acordar el cònsol menor, Joaquim Dolsa, amb un representant del cos d’ordre i el ministre de l’Interior, Josep Maria Rossell.

Segons fonts consultades, els fets van passar cap a les 19.00 hores quan un noi va agredir un altre de 15 anys, tot i que en cap cas va ser una agressió en grup, com es va afirmar en un primer moment. La mare de la víctima ho va denunciar a la Policia i com a prova va presentar l’informe mèdic realitzat al seu fill a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

Les mateixes fonts, per contra, sí que van reconèixer que la batussa d’Encamp en què sis joves van apallissar un menor de la Seu d’Urgell la matinada de dimarts va ser una «batalla campal» i tots els agressors ja han estat identificats. Aquesta identificació, van explicar, es va dur a terme gràcies al fet que un agent fora de servei va poder intervenir en un primer moment fins que van arribar les patrulles i el dispositiu de seguretat contractat pel comú. En aquest cas també va ser la mare de la víctima qui va posar una denúncia, i a més, la va acompanyar d’un vídeo en què es veu com un grup d’adolescents persegueix i acorrala el seu fill  a la sortida del Complex Esportiu i Sociocultural encampadà i després li donen diversos cops. 

La Policia, que descarta que es tracti del mateix grup d’agressors, ja ha posat ambdós casos en coneixement de la Fiscalia de menors i ara serà el batlle encarregat qui els haurà de prendre declaració i posteriorment decidirà com actuar i efectuar totes les diligències oportunes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT