PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Finalitza l’obra de pacificació de l’avinguda d’Enclar

S’han creat passos de vianants elevats i s’ha reduït la velocitat màxima

Per El Periòdic

Un dels nous passos elevats.
Un dels nous passos elevats. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

La remodelació del tram sud de l’avinguda d’Enclar, comprès entre la rotonda de la Margineda –coneguda popularment com la rotonda del cacauet– i la del riu d’Enclar, ha permès transformar la via en un carrer més urbà que fomenta el passeig dels ciutadans. Per això, el Comú d’Andorra la Vella ha incorporat en aquesta zona una mitjana arbrada que separa les dues direccions de circulació, ha creat passos de vianants amb reductors de velocitat, i ha reduït a 50 quilòmetres per hora la velocitat màxima permesa.

L’actuació urbanística, realitzada sobre una llargada d’uns 700 metres en una de les portes d’entrada principals a la parròquia, completa pràcticament la renovació integral de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma iniciada el 2017. A banda de la potenciació dels espais de passeig per als ciutadans, la reforma de l’avinguda d’Enclar ha permès invertir en la xarxa separativa d’aigües i resoldre el problema històric d’inundacions recurrents a la zona.

Els treballs d’aquest tram s’han realitzat durant aquesta tardor per part de l’empresa T.P. Comesa i s’han adjudicat per 228.737,96 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT