L’afició es rebel·la

La grada d’animació de l’FC Andorra protesta per reclamar una millor atenció per part dels seus jugadors

Un moment amb la grada d’animació buida durant el partit contra el CD Leganés, el passat dissabte. | @squadracarlemany_

L’afició de l’FC Andorra comença a estar cansada de l’actitud de l’equip. Després de diversos partits, disputats tant a casa com a fora, la grada d’animació no nota una retroalimentació amb els jugadors perquè, principalment, no s’acosten al gol nord per saludar un cop finalitzats els partits.

Aquest afer, que ja s’anava acumulant des de feia temps, va esclatar en el darrer xoc fora de casa a Osca, on es van desplaçar una desena d’aficionats andorrans per presenciar el partit que va culminar en un 1-0, és a dir, en derrota tricolor. Segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, alguns dels membres de la grada d’animació es van poder reunir amb l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, amb el director esportiu del club, Jaume Nogués, i amb un dels capitans de l’equip, el porter Nico Ratti. Aquests, van lamentar la situació i van al·legar que no saludaven perquè els ànims després d’una derrota no són els millors. Així mateix, es van comprometre que, de cara a pròxims partits, serien més atents amb els seus seguidors, i de fet, van assegurar el jugador que no saludés a la grada, rebria una sanció econòmica.

Malgrat les promeses fetes des de l’entitat, l’últim encontre a casa va demostrar que la cosa no anava a ser diferent de les anteriors ocasions. Així, durant el darrer partit disputat per l’FC Andorra, el darrer dissabte a l’Estadi Nacional contra el CD Leganés, la grada d’animació va estar els 12 primers minuts del xoc en silenci com a protesta, a l’espera que quan acabés el partit, els jugadors els anessin a saludar. No obstant això, un cop va sonar el xiulet final, i amb l’empat a 1 al marcador, no es va donar tal acostament per part del conjunt tricolor –a excepció de Diego Pampín, que sí que es va apropar als aficionats per saludar-los–. I, novament, Sarabia es va excusar amb els seguidors fent servir l’argument emprat en el cas del partit contra la SD Huesca, tot i que en aquesta darrera ocasió, no havien perdut.

Amb tot, de cara a pròxims enfrontaments, l’afició es planteja repetir els 12 minuts de protesta o, fins i tot, allargar-la fins als 30.

Bundu torna a la feina després de tres setmanes

Mustapha Bundu va tornar ahir als entrenaments de l’FC Andorra després de tres setmanes lesionat. Ara caldrà veure l’adaptació al dia a dia per decidir si podrà jugar els dos darrers partits de l’any: Tenerife i Llevant, aquest últim a la Copa. Bundu es va lesionar el 20 de novembre en el partit contra el Lugo a l’Estadi Nacional, quan va sortir 14 minuts, va fer dos gols, en va donar un altre i va tenir una ocasió per fer el tercer.