PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAF acomiada el 2022 mostrant el seu vessant més solidari amb la societat

L’entitat organitza un partit amistós amb jugadors de les seleccions i l’Special Olympics

Per El Periòdic

Un instant ahir, al CE de la Massana.
Un instant ahir, al CE de la Massana. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) mostra un any més el seu vessant més solidari de cara a les festes de Nadal. L’entitat realitzarà diferents accions socials que tancaran un 2022 que ha deixat grans records, com les dues victòries contra San Marino a la Nations League, la històrica classificació de la sub-19 de futbol sala per a una ronda principal o el canvi de format en la Lliga Multisegur. No obstant això, també hi ha hagut altres moments tristos, com les defuncions de dues persones clau en el creixement del futbol andorrà com José Barbosa, cap d’àrbitres de la FAF, i Victor Santos, president entre el 2013 i el 2019.


Com a acte principal, la FAF va organitzar ahir un partit amistós entre un combinat de les seleccions nacionals i Enfaf, juntament amb els Special Olympics d’Andorra a la pista de futbol sala del CE la Massana. Figures com Josep Gomes, de la selecció absoluta de futbol, Èric Balastegui de la sub-21, Xavi Pla i Arnau Rodríguez de l’absoluta de futbol sala, Carol Santos, del juvenil de l’Enfaf de futbol sala o el mateix president de la FAF, Fèlix Álvarez, van compartir una estona de pilota, diversió i esport amb els integrants dels Special Olympics.

 

Sorteig de Copa

 

D’igual manera, just abans del partit solidari, també va tenir lloc el sorteig de la Copa Constitució 2023. Els primers partits tindran lloc el 15 de gener, entre el Centre d’Entrenament de la FAF i el CE la Massana (11.00 hores, 15.00 hores i 19.00 hores), referents als vuitens de final. 


El duel més destacat d’aquesta ronda serà el que enfrontarà a l’Inter Club d’Escaldes amb la UE Santa Coloma, dos equips de la Lliga Multisegur, mentre que el Ranger’s i l’FC Ordino ja han avançat fins als quarts de final gràcies al format. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT