PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ibai Llanos 'empipa' Gerard Piqué fent referència a l'FC Andorra

El popular 'streamer' fa broma sobre els aficionats tricolor i la possibilitat que el club pugi a Primera Divisió

Per El Periòdic

Un instant de les prèvies de la Kings League, amb els protagonistes del format.
Un instant de les prèvies de la Kings League, amb els protagonistes del format. | @KingsLeague

La Kings League continua amb la seva evolució com a fenomen televisiu, registrant milers d'espectadors durant la retransmissió dels partits de futbol 7 entre els equips que formen la lliga (12 en total) dirigits per diferents personalitats d'aquest esport i també del món de l'streaming, com puguin ser Ibai Llanos, Sergio 'Kun' Agüero, Iker Casillas, TheGrefg o l'andorrà Martí Miras, també conegut com a Spursito. Tot això, sota la direcció del mandatari de l'FC Andorra, Gerard Piqué.

Abans de cada jornada, els protagonistes (presidents dels clubs i dirigents del producte) es reuneixen per fer una prèvia dels partits que es podran veure l'endemà (normalment en diumenge), la qual es retransmet per Twitch, com els matxs, en un ambient distès, ple de bromes i comentaris destinats a fer enrabiar algun dels allí presents.


En un d'aquests moments de la tertúlia, el popular 'streamer' Ibai Llanos va passar a comentar alguns resultats de futbol, com el de l'Atheltic-Cadis (4-1) de la Primera Divisió espanyola de futbol (sent que ell és basc), o el de l'Oviedo-Màlaga, de LaLiga SmartBank (la qual es troba disputant l'FC Andorra). En aquest últim, Piqué va fer un comentari al respecte, dient que «aquest resultat ens interessa per a l'FC Andorra», al qual Ibai Llanos va contestar amb un «a l'FC Andorra, que té cinc fans també, no?».

El comentari va ser ràpidament interceptat tant per Piqué com per Spursito, que van compartir diàleg: «Vés amb compte, perquè amb aquest tema sí que no. Amb això no es juga». A Ibai Llanos no va semblar importar-li la situació, i va continuar amb un «estic totalment en contra que l'FC Andorra pugi a Primera Divisió». Perplex, Piqué va contestar preguntant que «a què ve això ara? T'estàs adonant d'on t'has clavat?».

Finalment, l'streamer espanyol va acabar matisant les seves paraules, declarant que «no he dit que vulgui que els vagi malament, ni que baixen de categoria. Simplement, he dit que no vull que pugin a Primera. Vull que es quedin en Segona, i no he de donar cap mena d'explicació. Jo, en aquesta Segona Divisió, vaig amb un altre equip, com l'SD Eibar».

La conversa va anar evolucionant cap a altres temàtiques, quedant com una simple anècdota més, envoltada d'un ambient d'entreteniment, seguint amb la línia habitual del format.

  

PUBLICITAT
PUBLICITAT