PUBLICITAT

La festa de la Seu d'Urgell

FABIOLA SOFIA MASEGOSA
Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

De nou s'apropa la Festa Major de la Seu de la qual gaudeixen molts ciutadans d'Andorra degut a la seva proximitat. La Festa tindrà lloc del dia 23 al 26 d'agost, i està plena d'activitats esportives, culturals, culinàries i d'oci, però avui dimecres i demà dijous també es podrà gaudir de algunes activitats prèvies molt interessants.

A dos quarts de vuit del vespre, al pati de la Biblioteca de Sant Agustí, arriba l'hora dels més petits. L'escriptora urgellenca Susanna Isern els delectarà amb una sessió de contacontes precedida per un sorteig i la presentació dels seus llibres infantils.

Per continuar hi haurà, a les deu de la nit,a la plaça dels Oms, una projecció gratuïta d'una selecció de curtmetratges que han passat pel festival Picurt, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Els curts que es podran veure són: Time lapsing La Seu d'Alberto Díaz Canedo, Un món a part d'Aina Grau, L'Excusa d'Albert Galindo i Albert Cristòfol, El plaer de volar de Ferran G. Carricondo, Manzanas de l'Urgellet d'Antoni Majoral, i Seda i Ciment de Toni Lombarte.

Per acabar, demà, a les deu de la nit, a la sala polivalent de la zona esportiva, dins del tradicional Teatre de Festa Major podrem assistir a l'espectacle Somriures i màgia del Mag Lari i gaudir amb un espectacle creat per l'il·lusionista amb més projecció de Catalunya, d'una hora farcida d'aparicions i desaparicions, participació del públic i grans il·lusions. Es tracta d'un espectacle que barreja la màgia, l'il·lusionisme i l'humor i que està adreçat a tots els públics. El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i 15 euros, segons el lloc d'adquisició.

I el divendres, 23 d'agost, ja podrem anar de festa, encara que sinó et ve de gust anar a la de la Seu, el dissabte pots anar a la Festa de Santa Coloma, que l'estiu és temps de gaudi i està ple de festes. No ho desaprofitis! 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT