PUBLICITAT

L'afer BPA - G María

Voldria començar dient que mai m’hagués pensat que hauria d’escriure una carta com aquesta.  Malauradament, els últims fets m’obliguen a fer-ho. Una família a la que respecto i admiro pels valors que han vingut demostrant al llarg dels anys està essent tractada i qüestionada molt injustament, ni tan sols (suposadament) s’estan respectant els seus drets fonamentals als que tot ciutadà te dret. I es per això que vull donar la cara per ells, SI, sense pors, perquè no es just el que està passant.
La família Cierco, sempre ha estimat aquest país, ¡SEMPRE!. Totes i cadascuna de les accions a nivell empresarial que han fet han estat pel bé d’Andorra, país al que tant estimen, i gràcies a això han tingut el privilegi de donar feina a milers de famílies, feina que ara perilla. Gent jove que acaba de començar una vida independent, avis que han estat treballant tota la seva vida per fer quatre duros i tenir una jubilació digne, famílies amb criatures petites a les quals han d’educar i cobrir uns mínims per tal de donar-los una vida digne.
Ells sempre s’han sentit andorrans, i ara....no ho sé...
Des que va arribar la carta del FinCEN, se’ls està tractant com si fossin els delinqüents més perillosos del Principat, de voler fer-se rics a costa d’exercir “ mala praxis”, de tractar  i blanquejar diners amb gent del crim organitzat, tenint a tota Andorra i part d’Espanya, França i USA pendents d’ells, del que passarà amb BPA. Se’ls a calumniat, s’ha posat la foto dels principals accionistes al costat dels majors mafiosos del planeta, i jo hem pregunto...on estan les proves??? Que sapiguem primer es presenta acusació, després hi ha judici, després sentencia i després condemna.  Perquè amb ells ha sigut diferent? Que fa el Sr. Jaon Pau Miguel injustament tancat en una presó  quan de moment, sembla ser que no hi han proves concloents?. Que passa amb la seva dona, els seus 3 fills,  pare, mare, germans, amics...NO ES JUST.  Suposadament NO HI HAN PROVES concloents senyors. Justícia igual per tothom, es la única cosa que m’agradaria demanar.
A qualsevol altre país del mon que ha passat un cas similar al de BPA, el Govern ha actuat de manera exemplar amb la LLEI a la mà i respectant els drets fonamentals de tots els ciutadans, amb discreció (essencial) i professionalitat, suposadament tot el contrari del que sembla ser està succeint a Andorra.
On estan els drets fonamentals de la família Cierco? Què potser no tenen?
Ara m’agradaria adreçar-me  a tots aquells comerciants, empresaris i ciutadans per dir-los que no es cert  tot el que s’ha arribat a escoltar aquests darrers mesos, que la família CIERCO, SON INNOCENTS de tot el que està passant al país arrel de l’afer BPA, no son autors d’aquesta crisis. Voleu saber qui crec que son el veritables culpables de tot això? Doncs tan simple com sentiments que alberguem les persones com l’enveja, el ressentiment, la rancúnia, l’avarícia,  la maldat.  Suposadament, persones amb les que tenien un mínim d’apreciació, amb les que ells han compartir taula, bons moments, casaments, comunions, batejos, festes, sopars...QUINA HIPOCRESIA.
El que hauríem de fer, es ajudar-nos entre tots i tirar endavant un país com el nostre: ANDORRA. Ja hi ha prou gent de fora que no ens vol perquè a sobre nosaltres ens ensorrem els uns als altres.
No, no....SENYORS, aquesta família NO ha fet res i  poden anar amb el cap ben alt a tot arreu, podeu molts de vosaltres dir i fer el mateix??? No oblideu que un dia, no molt lluny, tots haurem de passar comptes....

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT