PUBLICITAT

Sentro’20

A Andorra són molts els restaurants de cuina internacional que tenim per escollir, i jo no me’n puc estar d’anar a tastar les seves propostes. Avui, per inaugurar aquesta petita guia foodie que vull crear, us porto el que per mi ha estat un gran descobriment. Sentro’20 és un restaurant cafeteria situat al centre de la Massana en el qual podreu trobar cuina fusió asiàtica i pastisseria d’autor. El regenta una família d’origen filipí que va poder fer realitat el seu somni d’obrir un restaurant ara tot just fa un any i que treballa dur cada dia per oferir el millor servei amb el més gran dels somriures als llavis. 

Als seus fogons, la Kim fusiona a la perfecció la cuina tradicional filipina que va aprendre de mans de la seva mare, a qui també podem trobar a la cuina del restaurant, amb els coneixements adquirits durant anys formant-se i treballant a alguns dels millors restaurants i pastisseries d’Andorra i dels països veïns. La seva cuina destaca per l’elaboració 100% casolana de totes les receptes, per l’ús d’ingredients portats directament des de les Filipines, i per la fusió de sabors asiàtics i europeus amb tècniques de l’integrative healthy cooking que està tant de moda actualment. 

A la seva carta podreu trobar els siopao, panets filipins fets al vapor i farcits de carn; el shanghai, cruixents rotllets de carn a l’estil filipí; el pork sisig, carn de porc acompanyada d’ou i acabada al moment amb un espectacular flamejat; el Kimchae, pasta de moniato recepta especial de la mare; el salmó tinipa, elaborat amb una tècnica de fermentació que permet mantenir el valor nutricional dels aliments al màxim; entre molts altres must. Però si hi ha alguna cosa que a mi, personalment, em fa tornar una i una altra vegada a Sentro són les seves postres. Només cal veure el seu aparador per començar a salivar. 

Feu-me cas i no marxeu sense tastar l’ube, un tubercle de color lila molt semblant al nostre moniato, o el pandan, una planta de color verd intens. A Sentro fan diverses preparacions amb aquests dos ingredients, jo us recomano que proveu els cheesecakes i, si sou dels que mengeu gelat a qualsevol època del any, no us perdeu tampoc el halo-halo, les postres filipines per excel·lència. A mi m’ha salvat més d’una tarda de calor aquest estiu.  

Si hi aneu, digueu-me què us ha semblat. Estaré encantada de xerrar amb vosaltres a @regaderafoodie (Instagram).

Per cert, que no se us oblidi que demà comencen les XV Jornades Gastronòmiques d’Andorra a Taula, que duraran del 30 d’octubre al 28 de novembre. Aneu reservant taula, que un mes passa volant! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT