PUBLICITAT

Kanvium

Estàs buscant un restaurant amb cuina d’autor on quedar bé amb els sogres, però sense deixar-te la cartera en l’intent? O potser el que necessites és un lloc on anar a fer un sopar de picoteo amb amics? Sigui quina sigui la teva necessitat, aposto que Kanvium te la pot solucionar.

Amb poc més de quatre mesos de trajectòria, el Kanvium s’està posicionant ja com un dels restaurants revelació de l’any. Si t’apropes a la plaça de les Arcades, on està situat, podràs comprovar que sempre està ple. Senyal que ho estan fent molt bé.

Aquest gastrobar, regentat per la Nàdia i el Christian, treballa sempre amb producte de temporada i de molt bona qualitat, i es caracteritza per sorprendre el comensal amb les seves reinterpretacions de plats de tota la vida, com la truita de patates en tres textures, les croquetes de pernil i tòfona o el sandvitx de cua de bou. Fins i tot les seves braves apareixen a la carta amb el nom de Les sorprenents braves Kanvium, però per no fer spoilers, no revelaré què tenen que les fa especials! I si ets dels que, com a mi, t’agrada fer fotos al que menges per penjar-ho a les xarxes, els baos farcits de galta de vedella t’encantaran, sobretot pel seu color rosa tan cridaner.

A la carta hi ha un bon assortiment de plats que conviden a compartir-los amb amics (o no), i mirant-la, crec que no acabaria mai de dir els que més m’agraden, perquè el Marcos Montagut, el xef, fa màgia a la cuina. Però el que sí que us diré és que el meu plat preferit és l’ou a baixa temperatura sobre crema de ceps, migues de pa i tòfona. Per mi, la millor combinació. Sona bé, oi que sí? També val a dir que les croquetes són boníssimes i ja han entrat al meu rànquing de millors croquetes del Principat.

Suposo que els més llaminers ja deveu estar salivant pensant en com seran les postres. Si, com jo, sempre deixeu un foradet pel dolç, podeu estar ben tranquils, perquè a Kanvium també saben com acabar d’arrodonir un bon àpat de la millor manera. Pastís de formatge d’ovella (Sheepcake), torrija, lemon pie o desert de xocolata Kanvium són algunes de les seves propostes més dolces. Això va a gust del consumidor, però si jo hagués de decidir-me per només un, apostaria pel Sheepcake.

Tots aquests plats i més els trobareu a la seva carta, però que sapigueu que, a part, entre setmana també fan un menú executiu igual de bo per un preu superassequible, i que les persones vegetarianes o intolerants al gluten també hi podran trobar opcions que encaixin a la seva dieta. No fan enviaments a domicili, però si us ve de gust menjar les seves sorprenents braves al sofà de casa veient Netflix (o qualsevol altre plat), sempre les podeu anar a recollir al local, ja que fan servei de take away. Ah, i accepten animals!

Digueu-me què us ha semblat quan hi aneu. Perquè hi heu d’anar! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT