PUBLICITAT

Atelier by Aitor Estela

Alguna vegada us ha passat que no teníeu cap got a mà i heu hagut d’improvisar? Qualsevol recipient pot ser bon candidat quan la necessitat constreny. Què us semblaria un pebrot natural buit? I una bombeta? No m’he tornat boja, no, seguiu llegint perquè tot això cobra sentit a l’Atelier, el còctel bar ubicat al casc antic d’Andorra la Vella on mai saps en quin recipient et portaran la beguda que has demanat. De fet, m’atreveixo a afirmar, sense por a equivocar-me, que a l’Atelier tenen la colecció de gots més estrambòtica –i xula– d’Andorra. Per mi, això forma par de la experiència, i m’encanta!

I és que si alguna cosa té l’Atelier que em fa tornar sempre és, precisament, el factor sorpresa. És cert que tenen una carta fixa, però si voleu una experiència completa, us recomano que no us centreu en ella. Feu un acte de fe i deixeu volar la imaginació del barman. Us asseguro que el resultat acomplirà amb les expectatives. Us poso un exemple: una vegada vaig anar amb un grup gran d’amics –vam tenir una sort enorme de trobar lloc per a tanta gent, tot sigui dit– i el barman ens va preguntar a tots què no ens agradaba. Una va dir que el vodka, l’altre els fruits secs, un el picant… Doncs a cadascú li va preparar un còctel fent servir precisament allò que havien dit que no els agradava i, contra tot pronòstic, a tots els va agradar la seva beguda! Molts d’ells no eren d’Andorra, i des d’aquell moment sempre que venen de visita el primer que volen fer és anar a l’Atelier. Paraula de Regadera que us estic dient la veritat. 

Posats a fer storytelling també us confessaré que no soc gaire fan de l’alcohol, de manera que sempre que hi vaig demano algun còctel sense –que també en tenen, i de molt bons–, però no sé com s’ho fan que sempre aconsegueixen liar-me i m’acaben portant ves a saber quina combinació amb alcohol que sempre m’agrada. No recordo els noms de res, així que no us els puc recomanar amb cara i ulls, però de debò que no necessiteu saber-los.  Esteu en bones mans. 

I si els bons –i sorprenents– còctels no us han convençut encara, estic segura que el local us acabarà d’enamorar. Perquè una altra cosa que caracteritza l’Aitor Estela és el bon gust amb el qual decora i ambienta els seus locals. A més que està molt ben ubicat, val la pena anar-hi només per passar una bona estona en un lloc agradable escoltant bona música i prenent quelcom amb amics. Si sempre està a tope és per alguna cosa. Dono fe. 

Ah, i que no se m’oblidi dir-vos-ho, perquè em sembla una iniciativa súper original. No fan enviament a domicili, òbviament, però sí que fan un servei anomenat adopta un barman en què es desplacen a casa teva per preparar-te els seus còctels al moment. No us sembla ideal per celebracions? L’Aitor està en tot!
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT