PUBLICITAT

Fiesta Manila

Amb la recomanació d’avui no crec que us sorprengui, més aviat reafirmaré el que ja deveu pensar, perquè us vinc a parlar d’un restaurant que és ja tot un clàssic. El que sí que potser aconsegueixo és fer feliços  aquells més mandrosos que no anaven a visitar-los per no agafar el cotxe. Si has somrigut al llegir això és perquè tu ets un d’ells, i ho saps. 

El Fiesta Manila va ser el primer restaurant asiàtic-filipí que va obrir a Andorra, i la seva proposta culinària fusiona els seus plats tradicionals amb la cuina mediterrània i amb influències d’aquí i d’allà. Però si hi ha alguna cosa que els caracteritza és la seva manera de treballar: porten un ritme frenètic per donar el millor servei, tot i això, mai perden el somriure. Sempre que hi he anat tenien el restaurant a tope, però cap taula sense menjar. 

A part d’una gran varietat de plats asiàtics, a la seva carta pots trobar propostes tan diverses com arrossos, burgers, ribs a l’estil americà o pancakes, perquè així són ells, s’atreveixen amb tot i aproven amb nota. Aquest restaurant agrada a grans i a petits. 
Les meves recomanacions? No podeu deixar de tastar el que, per a mi, és el millor curri d’Andorra –al menys dels que he tastat fins al moment–. L’acompanyen d’un bol d’arròs de la mida del meu cap, així que sortireu rodolant, però amb la panxa ben contenta. Aquí no es passa gana! També són boníssimes les croquetes de porc senglar –han entrat a la meva llista de millors croquetes del Principat–; els siomai, el pansit –fideus d’arròs amb verduretes i carn– i el wok mar i muntanya. Aquest són els meus imprescindibles. 

Però els que em seguiu ja sabeu que soc una llaminera i que sense unes bones postres no acabo bé cap àpat. Doncs bé, us puc ben assegurar que del Fiesta Manila surto sempre ben contenta. Tasteu els seus gelats casolans de jack fruit –una fruita filipina–, ube –un tubercle filipí– o alvocat, i em dieu a veure què us semblen! I si no us agrada el gelat, teniu tot un assortiment de postres d’allà que no us deixaran indiferents, com són la maja blanca –una panacotta d’arròs i llet de coco–, el puto –pastís d’arròs al vapor–, o el flam filipí, entre d’altres. 

A part de tot això, entre setmana fan un menú diari molt assequible i variat, i tothom pot anar a gaudir de la seva cuina, perquè tenen opcions vegetarianes, opcions sense gluten, i accepten animals. També fan enviament a domicili i take away. 
I ara que has arribat fins aquí et donaré la gran noticia. Fins fa poc només els podiem trobar al seu local d’Encamp, però estem d’enhorabona, perquè acaben d’obrir el Fiesta Manila 2 a Andorra la Vella! El mandrós que ha somrigut abans deu estar donant salts d’alegria ara mateix. De res, ja no tenim excusa! 

Segueix-me a les xarxes per estar al dia de les novetats gastronòmiques del país! T’espero a @regaderafoodie. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT