PUBLICITAT

Fugazzeta

Preneu nota del restaurant que us recomano avui perquè és d’aquells que una vegada el descobreixes ja no pots evitar tornar una i una altra vegada. Us estic parlant de La Fugazzeta, un restaurant argentí que va obrir les seves portes primer al poblet d’Arinsal i ara ho ha tornat a fer al carrer principal de la Massana. Si el primer local destaca per les impressionants vistes des de la seva terrassa coberta, el segon enamora per la seva decoració. 

La seva carta és informal, sense floritures, no massa extensa, però ben variada. Tenen una mica de tot i per tots els gustos: amanides, pokes, carns, burgers, pizzes i empanades, entre d’altres. Els plats, a més de boníssims, són contundents, i tot és fet per ells. A la seva cuina no hi entra res precuinat. A més, compten amb un forn Josper –un forn amb brasa al seu interior– que li dona un gust fumat a tot el que fan que és impressionant. 

L’últim cop que hi vam anar, vam anar en grup i vam voler provar una mica de tot. Voleu saber què us recomano que tasteu? Doncs, del que jo he tastat, absolutament tot. Mireu si vam sortir contents! El plat del qual estan més orgullosos és el seu lomito cordobés, un entrepà típic de la seva Córdoba natal (la de l’Argentina) que porta pa de xapata, filet de vedella, formatge, pernil dolç, ou fregit, enciam, tomàquet i veganesa casolana. Definitivament, aquest l’heu de tastar. També seria un pecat marxar de la Fugazzeta sense provar la pizza de la que han agafat el seu nom. La fugazzeta és la pizza més coneguda de l’Argentina, i es caracteritza per tenir una base fina i cruixent i portar només dos ingredients: molta mozzarella i ceba crua que es cuina directament al forn. Sens dubte, també l’heu de tastar. 

Un altre imprescindible són les seves empanades, que fan manualment cada dia. Les tenen de diversos gustos: pollastre, carn àrab, formatge i ceba, humitas, i roquefort, api i anous. També les seves burgers són molt destacables. Nosaltres vam tastar la Pollo Tajín, de pollastre extra-cruixent arrebossat amb corn flakes,  i la Sant Jordi, amb vedella, ceps, salsa mel i mostassa i brie. Boníssimes les dues. 

Ja veieu que tot i no ser molt extensa, la carta dona per a molt. Em falten línies per recomanar-vos tot el que val la pena d’aquest restaurant, així que el millor serà que hi aneu vosaltres mateixos a provar-ho i ja em direu què us ha semblat. No fan enviaments, però sí take away, i tenen opcions sense gluten i vegetarianes. 

No oblideu seguir-me a les xarxes socials per trobar més recomanacions gastronòmiques! Us espero a @regaderafoodie

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT