PUBLICITAT

Aires Gourmet

El mític Totaneta ja no està entre nosaltres… Però no patiu, que el seu lloc l’ocupa ara Alta Taberna Aires Gourmet, un nou restaurant amb nova direcció i nou concepte gastronòmic que us farà superar el dol per la pèrdua des del primer mos. 
El Jordi i la Sara eren dos enginyers tan enfeinats que gairebé no tenien temps ni per veure’s fins que un ensurt amb la covid els va obligar a aturar-se i reflexionar. D’aquella mala experiència, però, en va sorgir la millor decisió que diuen haver pres mai: deixar-ho tot per perseguir el que sempre havia estat el seu somni: obrir el seu propi restaurant. L’Aires va ser el resultat. 

L’Alta Taberna Aires Gourmet porta a Andorra els plats i els productes més tradicionals de la gastronomia espanyola, però amb un punt de modernitat. Aquí podreu trobar plats tan típics com els callos a la madrilenya, el garrí a la segoviana, el gaspatxo manxec o el turbot a la bilbaina, entre d’altres, i productes d’alta qualitat com els embotits ibèrics d’aglà, oli d’oliva de Jaén o el marisc del Delta, per exemple. Ells mateixos fan totes les elaboracions amb carinyo i dedicació seguint les receptes heretades de la seva família.

Però si hi ha quelcom que caracteritza a aquest restaurant que tot just va obrir les seves portes a l’estiu, és el caliu que les persones que hi treballen et fan sentir. Pequè a l’Aires són ara una petita familia que es desviu per incloure al comensal i fer-lo sentir com a casa. Gran part del mèrit d’això l’hem d’atribuir al Julio, el cambrer, que és una persona encantadora i molt professional, però també a la Sara, que cuida fins el més mínim detall perquè a casa seva no et falti de res. Quan hi aneu, fixeu-vos en les caixetes amb espècies que deixen a sobre de cada taula i entendreu a què em refereixo. No us faré spoilers, vull que ho viviu personalment. 

La cuina de l’Aires està oberta ininterrompudament, tot el dia. Aquí podràs començar el dia amb un esmorzar complet, continuar-lo amb el seu menú executiu, fer un entrepà per berenar i acabar-lo amb unes tapes d’autor, per exemple. Que et ve de gust una bona truita de patates? El Jordi et farà una al moment. Que vols sorprendre els sogres amb una bona mariscada? Encarrega-la amb antelació per tenir el marisc més fresc directe de la llotja a la taula. Que et tornen boig o boja els dolços? La Karla, la pastissera, et preparà unes postres que et lleparàs els dits. 

Ja has vist que aquest nou restaurant ve trepitjant fort. Prova’l i em dius a veure què tal. Ah, i si et fa mandra anar al local, sempre pots demanar a domicili! 

No oblideu seguir-me a les xarxes socials per trobar més recomanacions gastronòmiques! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT