PUBLICITAT

Arriba Nadal a Andorra la Vella

Divendres passat es va inaugurar el Nadal a Andorra la Vella i a algunes de les altres parròquies del Principat. Jo, com gairebé cada any, vaig assistir a l’encesa de llums i, a continuació, a l’espectacle inaugural anomenat De Peluix, de la Companyia Efímer, que es va desenvolupar al llarg de tota l’avinguda Meritxell.

Quan vam arribar a la part que ja enllaça amb el Poblet de Nadal, em va sorprendre la moltíssima gent que hi havia. A penes es podia caminar! Vam fer una llarga cua per menjar la xocolata calenta amb coca que oferia el comú a tots els assistents i ja ens vam dirigir cap al Poblet de Nadal. El cert és que ens vam perdre el concert, ja que quan vam arribar després d’esperar la cua de la xocolata el Cor dels Petits Cantors ja estava baixant per anar-se’n. Una llàstima! Perquè mai no m’ho havia perdut.

Després vam fer una passejada pel mercat on es podien trobar productes molt variats: d’alimentació (dolços, patates fregides, cotó de sucre, licors...), bijuteria, decoració de Nadal, artesania... Més tard, em vaig prendre un brou calentet al espai gastronòmic que hi ha al Poblet de Nadal anomenat com Neret after shopping que estava molt ric i que em va escalfar el cos. A més, vam poder gaudir d’una petita actuació musical. D’allà ens vam dirigir a la passarel·la per veure el doble castell de focs d’artifici, encara que tampoc hi havia ja gaire lloc. Del que no hi ha cap mena de dubte és que la inauguració del Poblet de Nadal va tenir una molt bona acollida per part del públic.

El que no em va agradar tant és que la pista de patinatge també fos dins del Poblet, més que res per qüestions d’espai, ja que si abans ja era difícil caminar-hi, ara amb la pista de patinatge encara resulta molt més difícil. M’agradava molt més quan la muntaven a la plaça de les Arcades.

Què més es pot trobar al Poblet de Nadal? Doncs hi ha tallers infantils, el tió de Nadal i, com no, l’oficina de correus màgica perquè els més petits –i els grans també, per què, no?– puguin demanar els seus regals.

També, a la zona de l’antic parc de bombers, es pot trobar el Parc de Nadal on els més petits de casa podran gaudir muntant en un carrusel i un minitren de fantasia.

A partir d’ara i fins al 31 de desembre, el mercat serà obert dijous i divendres a la tarda i durant tot el dia dissabte, diumenge i festius. A més, tots els caps de setmana hi haurà algun espectacle i activitats per l’avinguda Meritxell i he d’afegir que com que m’agrada tant el Nadal procuraré, si puc, no perdre’m cap.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT