PUBLICITAT

Comença l'espectacle, comença la millor lliga del continent

EDITORIAL

Aquest cap de setmana ha començat l'ACB. La millor lliga d'Europa i la segona millor del món. Una lliga on hi torna a ser el Bàsquet Club Andorra després de molts anys d'absència. I comença amb bones expectatives pel club andorrà, després d'una pretemporada en què ha fet veure a més d'un incrèdul que pot estar en un bon moment i en un bon lloc. El club ha fet somiar els seus seguidors amb victòries com les de la setmana passada enfront de La Penya, un dels històrics de la lliga.

Ahir contra l'Unicaja, un altre dels històrics, el paper del MoraBanc Andorra va ser bo, però el darrer quart l'equip es va desinflar. Després de 18 anys fora de la competició era difícil arribar i moldre, però el paper ha estat molt digne, i això és el que compta.

Les esperances continuen intactes, han estat uns mesos molt emocionants pels seguidors del club i els amants del bàsquet al Principat, i la culminació d'un somni del club i els jugadors que després de molt d'esforç han aconseguit ser on són. Ara el que cal és aconseguir seguir la tendència, fer un bon paper i deixar el pavelló ben amunt per dur el nom d'Andorra on calgui. Govern hi ha invertit molts diners, i ho ha fet no és només pel món que envolta el bàsquet, perquè el nom del país es passegi setmana rere setmana per diaris i televisions de l'estat veí i això sigui una promoció més de la marca Andorra, que aquesta, la que s'associa a l'esport, no es relaciona amb els mals endèmics als quals s'ha associat el nostre nom a les espanyes els darrers mesos, aquesta transmet valors d'esforç, coratge i feina ben feta, que d'això malgrat que alguns no vulguin ni veure-ho ni explicar-ho, el nostre país en va ben ple.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT