PUBLICITAT

Perdó a tots els nostres lectors per no oferir l'enquesta

EDITORIAL

Apreciat lector, avui volem demanar-li disculpes, perquè se les mereix. No publicarem els resultats de l'enquesta sobre les eleccions del proper 1 de març publicada pel Centre de Recerca Sociològica.

En primer motiu ho fem per dignitat del nostre mitjà. Creiem que és inadmissible que aquesta enquesta fos filtrada a un altre mitjà de comunicació el dia anterior a la seva presentació pública. I el segon motiu és que per nosaltres aquesta enquesta no té validesa, al ser molt poc representativa perquè la majoria dels entrevistats no han volgut respondre la seva opció de vot.

I és que ara ens trobem davant un moment polític complicat; per un costat s'entreveu una abstenció que superarà la de les eleccions anteriors, hi ha cada cop més votants i cada cop més que es veuen del tot allunyats de la política i que potser no es senten representats per ningú.

Paral·lelament, a tot Europa la política es veu desacreditada i hi ha molta gent que no respecta els polítics. La resposta a aquesta situació ha de ser la fermesa en la defensa de la carrera política i l'honestedat de la immensa majoria dels que l'exerceixen. És cert que hi ha polítics que han posat la mà a la caixa, alguns que han fet favors a canvi de vots o que han atorgat concessions públiques a gent del seu voltant, això ha passat a Europa, i ningú s'atreveix a negar-ho perquè és una obvietat i és un dels motius pels quals l'economia està com està.

Tenim el sistema que tenim, i mirar documentals sobre Corea del Nord no fa ser massa partidari de canviar el sistema, però si volem seguir tenint l'estat del benestar que tenim ens fan falta dues coses. Una són uns polítics a l'alçada de les circumstàncies i amb ganes de canviar les coses per a bé, l'altra, una mica de confiança del ciutadà envers els polítics que sí que són bona gent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT