PUBLICITAT

AUDREY OLIVE Impulsora de la fira Vide Dressing

AUDREY OLIVE: «No esperava que la roba de segona mà funcionés a Andorra»

L’Audrey Olive i la Lara de Miguel preparant el Vide Dressing de demà.
L’Audrey Olive i la Lara de Miguel preparant el Vide Dressing de demà.
Audrey Olive va tenir una idea ara fa dos anys: buidar el seu armari de peces de roba en bon estat que ja no utilitzava. Aquest és el germen del festival de roba de segona mà Vide Dressing que arriba aquest cap de setmana a la quarta edició. El trobareu a la Sala Closeta de la Massana dissabte 7 tot el dia i diumenge fins les 14 hores. / Per Mireia Aguilar
 
–Com és que va tenir aquesta idea del Vide Dressing?
–A França és una cosa molt comuna, t’ajuntes amb amics i treus un benefici de la roba que ja no utilitzes però que segueix en bon estat. 
 
–Va ser difícil involucrar el comú de la Massana?
–No, gens. Els hi vaig proposar la idea i van acceptar ràpid. El primer any erem 15 estands i ara en aquesta edició en serem 45, tot un èxit. 
 
–Pensava que una iniciativa de venda de roba de segona mà funcionaria a Andorra?
–No, no esperava que funcionés tan bé. De vegades, la gent a Andorra encara té una mica de prejudici per la roba de segona mà, com si fos lletja o bruta.
 
–Quin tipus de roba hi podem trobar?
–Roba i complements de tot tipus però en perfecte estat. No es tracta del jersei que té un forat recosit, són vestits o sabates de festa, per exemple, que et vas comprar una vegada per una ocasió especial i que mai més has tornat a utilitzar. Això no és una venda de trastos del garatge.  
 
–Si jo volgués muntar una paradeta la propera sessió, què hauria de fer?
–Dirigir-te al servei de turisme del comú de la Massana i presentar el teu projecte. Cal pagar 5 euros per estand.
 
–Tenen algun tipus d’instruccions del comú per a les paradetes?
–Sí, han d’estar decorades amb bon gust i detalls. De fet, per animar-ho, tenim un premi al millor estand.Hi ha qui hi posa floretes, enllumenat d’ambient o decoracions temàtiques. També han d’estar etiquetades amb el preu totes les peces, per garantir que a tothom se’l tracta igual.
 
–Aleshores, no es pot regatejar?
–Això depèn de cada comprador. Les parades estan obligades a tenir totes les peces etiquetades amb el preu, ara si el comprador arrisca a regatejar i el venedor accepta, per exemple, fer un pack de roba a millor preu, cap problema. 
–Hi ha activitats paral·leles associades a la fira?
–Sí, hi ha tallers de manualitats, concerts i activitats per als més menuts. 
 
–Què passa amb la roba que no es ven?
–Depèn de cada parada. Hi ha gent que ho porta de nou cap a casa seva o d’altres, com la Lara i la seva amiga que posaran una parada, que la donen a entitats benèfiques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT