PUBLICITAT

Andorra la Vella

Inspeccions a hotels i allotjaments per la declaració de la taxa turística

El Ministeri de Turisme està preocupat per les disfuncions en el funcionament del ROAT

Per Alba Cladellas

Imatge de l'oficina de Turisme.
Imatge de l'oficina de Turisme. | EL PERIÒDIC

El Ministeri de Finances, concretament l'Agència Tributària, juntament amb el Ministeri de Turisme tenen un curs una sèrie d'inspeccions a hotels i allotjaments turístics que no han fet cap tipus de declaració de la taxa turística o les han fet molt baixes. Així ho ha explicat aquest matí el titular de la cartera de Turisme i Comerç, Jordi Torres.

En resposta a preguntes dels mitjans de comunicació després de la cerimònia d'obertura del 12è Congrés mundial de turisme de neu, muntanya i benestar, Torres ha destacat que "serem molt exigents perquè el perjudicat no és només el país, sinó també els establiments que fan bé la seva feina", i per això "augmentarem els controls i serem molt contundents"

Quant a les disfuncions en el funcionament del ROAT, el ministre ha mostrat preocupació, ja que "l'ocupació hotelera i d'allotjaments turístics del mes de gener va ser propera al 90% i al ROAT els registres estaven a l'alçada del 40%". "Tenim un problema molt greu en aquest sentit i juntament amb el Ministeri d'Interior farem algunes inspeccions en alguns indrets per solucionar aquesta problemàtica", ha conclòs Torres.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT