PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Meteorologia preveu un Sant Jordi marcat per l’ambient fred

Des del Servei, però, apunten que el dia serà assolellat tot i la presència d’algun núvol

Per El Periòdic

Mapa de previsions meteorològiques de la setmana.
Mapa de previsions meteorològiques de la setmana. | Servei Meteorològic d\'Andorra

El Servei Meteorològic ha informat que aquest dilluns predominarà a Andorra el temps fred i assolellat amb temperatures mínimes que oscil·laran entre els -10ºC al Pas de la Casa i els 2ºC a Andorra la Vella. Les màximes se situaran al voltant dels 10ºC a la capital i descendent fins als -7ºC a les cotes més altes. Es preveuen ràfegues de vent de fins a 57 km/h als fons de vall i núvols baixos al nord que poden donar lloc a algunes nevades febles a la nit.

El dia de Sant Jordi es preveu que sigui un dia assolellat, tot i que persistiran alguns núvols al nord que poden produir lleugeres nevades als cims. Les temperatures es mantindran fredes, amb mínimes que arribaran als -12ºC al Pas de la Casa i màximes que no superaran els 9ºC a Andorra la Vella. Les ràfegues de vent nord-oest arribaran fins als 70 km/h en altitud. 

L’ambient continuarà refredant-se de cara al dimecres, tot i que es preveu una recuperació gradual de les temperatures. Les temperatures oscil·laran entre els 16ºC de màxima a Andorra la Vella i els -1ºC al Pas de la Casa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT