PUBLICITAT

Mossos i Policia de la Seu patrullaran conjuntament la zona comercial

  • Es posarà especial interès en els controls d'alcoholèmia i els furts
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Rodríguez, Martínez i el regidor Lluís Biosca, ahir Foto: ACN / FERRAN GARCIA QUERALT

Patrulles mixtes d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal de la Seu d'Urgell començaran a vigilar el proper dilluns la zona comercial de la Seu en el marc de la campanya de seguretat de Nadal.

El dispositiu especial de les festes nadalenques començarà el dia 20 de desembre i s'allargarà fins al 4 de gener. El cap de l'Àrea Bàsica Policial de Mossos d'Esquadra de l'Alt Urgell, Raül Rodríguez, va manifestar ahir que «les incidències més habituals són la intenció de col·locació de bitllets falsos i els petits furts de petits electrodomèstics com telèfons mòbils o càmeres fotogràfiques».

Les patrulles mixtes de la Seu d'Urgell entre agents dels Mossos d'Esquadra i Policia Municipal començaran a patrullar, en horari comercial, les zones de més concentració de comerços, el casc antic i la zona de l'eixample. Les patrulles mixtes són habituals durant la nit, però en el marc de la campanya nadalenca ampliaran el seu horari.

ALCOHOLÈMIA / Els agents faran especial incidència en els petits furts i en els controls d'alcoholèmia, les incidències que més es donen, segons va explicar l'inspector de la Policia Municipal de la Seu d'Urgell, Joan Josep Martínez, informa l'ACN.

El cap de Mossos d'Esquadra Va recordaR que és important que els comerciants i empresaris avisin la policia en el moment en què notin un moviment estrany, de forma que es pugui intervenir preventivament.

Els responsables dels dos cossos de seguretat van indicar que es posarà especial incidència en els desplaçaments, de forma que aquests siguin el més segurs possibles, tant en els dies assenyalats com en els diferents sopars o dinars d'empresa que es fan majoritàriament durant la pròxima setmana.

En aquest sentit, Martínez va assegurar que «els controls policials es realitzaran tant de nit com de dia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT