PUBLICITAT

Un llibre recull els atractius de l'Alt Pirineu

  • La publicació vol posar en un aparador internacional el Pirineu i la plana lleidatana
EL PERIÒDIC
LLEIDA

El Patronat Catalunya Món ha editat el llibre Catalunya: un món per conèixer. Lleida: el Pirineu i la Plana, una publicació en què presenta els actius turístics, mediambientals, econòmics i culturals d'aquest territori i que s'ha editat en català, castellà, anglès i francès. L'obra alterna referents universals com el romànic de la Vall de Boí, l'esquí o la Seu Vella; projectes tecnològics i científics com el Parc Astronòmic del Montsec o el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida; tresors naturals com el Parc Nacional d'Aigüestortes, el congost de Mont-rebei o l'aiguabarreig Segre-Cinca; i infraestructures com l'alta velocitat, l'aeroport de Lleida-Alguaire o el canal Segarra-Garrigues.

Catalunya: un món per conèixer. Lleida: el Pirineu i la Plana és un llibre promogut pel Consell per a la projecció internacional de Lleida, les seves comarques i l'Alt Pirineu i Aran i editat pel Patronat Catalunya Món. La publicació fa un tast dels principals actius de la plana de Lleida i el Pirineu i, a la vegada, vol esdevenir una finestra oberta al món que mostri la gran riquesa i diversitat paisatgística i patrimonial d'aquestes comarques, així com la seva potencialitat econòmica i les principals infraestructures del territori.

DIFERENTS VISIONS / L'obra compta amb textos de la periodista Anna Sàez. Una mirada polièdrica que permet tenir diferents visions del territori. Des de la monumental arquitectura d'avantguarda d'un edifici com el palau de congressos de la Llotja, a les vertiginoses parets verticals del Montsec o la singularitat atlàntica de l'Aran, el petit país occità que forma part d'aquest territori, informa l'ACN.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT