PUBLICITAT

Un exèrcit a la Molina

  • Els Mundials de Snowboard FIS tenen assegurada la participació d'un gran nombre de voluntaris
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Alguns dels voluntaris que participaran als Mundials Foto: EL PERIÒDIC

Els Mundials de Snowboard FIS, que es duran a terme del 14 al 22 de gener entre Barcelona i La Molina, tenen assegurada la participació d'un exèrcit de voluntaris que faran possible el bon funcionament de l'esdeveniment. La Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), els clubs catalans, les institucions i les empreses de la comarca i la pròpia estació han promogut la captació de voluntaris.

El Comitè Organitzador dels Mundials de Snowboard FIS 2011, que es disputaran a Barcelona i a La Molina durant el mes de gener, espera disposar d'una xifra rècord de voluntaris on la seva ajuda serà bàsica per a l'èxit dels campionats.

No és la primera vegada que l'estació ceretana organitza un gran esdeveniment esportiu. Els voluntaris han estat un factor clau en totes les edicions de les Copes del Món FIS d'esquí alpí, snowboard i en les Copes del Món de Discapacitats IPC que s'han dut a terme a l'estació des del 2008. Però també és cert que mai abans havia acollit un esdeveniment internacional d'una setmana de durada. La complexitat de l'organització requerirà la participació de centenars d'entusiastes, que són imprescindibles per a la celebració.

Els centenars de voluntaris que participen en els esdeveniments de La Molina ho fan de forma totalment vocacional per la seva total afinitat amb els esports d'hivern. Motivació, passió i absoluta predisposició són els seus trets característics. Els clubs sota la tutela de la FCEH i altres institucions i empreses s'han bolcat en les Copes del Món i han fet possible l'èxit que s'ha obtingut any rere any, per la qual cosa queda clar que aquest Mundial de Snowboard tornarà a gaudir d'aquesta passió desinteressada.

Tots aquests factors són admirables, en tant que no hi ha una remuneració econòmica i es fa per amor a l'esport. No és fàcil ni per als voluntaris que són a pistes, ni sobretot tampoc per als que no poden gaudir directament de la competicions. Malgrat això, de cara als Mundials de Snowboard FIS 2011 el nombre de voluntaris inscrits torna a ser molt alt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT