PUBLICITAT

Un 34% d'opcions als premis

  • Anualment passen per La Bruixa d'Or de Sort més de 400.000 persones i té 10 milions de clients per Internet H Xavier Gabriel ha venut per a avui 3,5 milions de dècims de loteria
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Dues persones passen els dècims de loteria pel nas de la Bruixa d'Or. Foto: ACN / MARTA LLUVICH

L'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort (Pallars Sobirà) és la més famosa de l'Estat i el seu responsable, Xavier Gabriel, el més famós venedor de loteria. Aquest any ha despatxat un 2,5% menys que la temporada passada. Tot i disminuir les vendes Gabriel ha sentenciat: «hem venut 3,5 milions de dècims i tenim el 34% de possibilitats de donar premi». Gabriel ha explicat que La Bruixa d'Or tenia per vendre 13.600 números diferents i els ha esgotat quan quedaven 24 hores pel sorteig. Més de 400.000 persones han passat aquest any per Sort (1.450 habitants) per comprar loteria, però Gabriel explica que l'administració té més de 10 milions de clients a tot l'Estat gràcies a Internet.

Gabriel s'ha mostrat convençut que avui donaran algun premi important i ha comentat que ven loteria amb aquesta il·lusió, perquè sinó no tindria sentit la feina que fa. Per Gabriel l'avantatge de La Bruixa d'Or és que «en el pitjor dels casos la quantitat de premis menors que arribarem a donar equivaldrà a moltes sèries de la Grossa».

Gabriel ha dit a l'ACN que compra loteria des dels 16 anys i sempre es decanta per números baixos, començats per zero i acabats per u, dos o tres. Segons Gabriel són els que menys agraden i els que més bons resultats acostumen a donar.

Tot i l'èxit de vendes de l'administració les previsions no eren bones degut a l'actual situació de crisi econòmica. Gabriel ha explicat que les vendes respecte l'any anterior han disminuït un 2,5%. Tot i això les vendes han estat superiors a les que preveien gràcies a tasques de promoció a diferents punts de l'Estat i sectors concrets de la població.

Gabriel, reconegut per la seva emprenedoria, encara el futur amb el repte de fer arribar La Bruixa d'Or a les xarxes socials igual que ho ha començat a fer amb la Fundació La Bruixa d'Or.

Per Gabriel el dia del sorteig de la Grossa és un dia ple d'il·lusions i que la viu com una festa. Aquest dimecres no serà menys i aquest popular administrador de loteies ja ha anunciat que el bus de la Bruixa estarà a Sort per festejar el sorteig i amb moltes sorpreses en el seu interior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT