PUBLICITAT

La Bruixa d'Or reparteix més de 35 milions en premis de la rifa

  • L'administració ha venut 14 sèries del segon premi, el 00147, i 10 més del sisè cinquè
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Gabriel celebra els premis amb dues piruletes. Foto; ACN / MARTA LLUVICH

L'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort va repartir ahir més de 35 milions d'euros en premis de la rifa de Nadal. Ha venut 14 sèries del segon premi, el 00147, i n'ha venut deu més del sisè cinquè premi. El propietari de l'administració, Xavier Gabriel, ha facturat uns 57 milions d'euros en dècims d'aquest sorteig, el que suposa un 2,5 % menys que en l'anterior.

Gabriel, molt emocionat, va destacar que el 00147 és el primer segon premi que reparteix i va dir que era «el repte de l'administració». La Bruixa d'Or tenia per vendre 13.600 números diferents d'aquest sorteig i ja els havia esgotat dilluns. En total s'han venut a Sort uns 3,5 milions de dècims de la rifa de Nadal.

Des de primera hora del matí, l'administració La Bruixa d'Or es va omplirt de mitjans de comunicació per seguir la rifa des de la Fundació La Bruixa, ja que l'administració va estar tancada durant tot el dia. Per animar l'ambient, es va repartir pernil entre tots els assistents. Una de les primeres anècdotes va ser que, en lloc de repartir el pernil amb una safata o un plat, ho van fer amb el mànec d'una escombra. A més, per endolcir la jornada, just davant de La Bruixa d'Or es van repartir piruletes personalitzades per als mitjans de comunicació i per als curiosos. Un cop va sortir el segon premi, Gabriel va fer una piruleta personalitzada amb el número premiat: el 00147, informa l'ACN.

EXULTANT / Gabriel es va mostrar exultant de felicitat i molt emocionat al sortir el segon premi, i van començar les sorpreses que tenia preparades com un scooter retolat amb el logotip de La Bruixa d'Or. Gabriel va ser l'encarregat, també, de posar dues bandes a la Bruixa d'Or que presideix l'entrada de l'administració. Cadascuna de les bandes portava impresos els números agraciats: 00147 i 15548. Seguidament va anar a celebrar-ho amb la família i les persones que treballen a l'administració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT