PUBLICITAT

El castell de Sant Vicenç pren forma al jaciment de la Margineda

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'historiador Albert Villaró va informar ahir durant la cloenda de l'Aula Magna que els darrers indicis continuen donant força a la hipòtesi que el jaciment de la Margineda és l'antic castell de Sant Vicenç. Durant la seva conferència, davant prop d'una cinquantena de persones, Villaró va explicar que aquests darrers mesos s'ha consultat a diversos especialistes i que no es troba cap element que contradigui la hipòtesi, mentre que sí que s'han anat trobant més connexions documentals i arqueològiques que hi donen força.

Tot i això, l'historiador coincideix amb la consellera delegada de Molines Patrimonis, Montserrat Cardelús, en què tractant-se d'un fet històric d'aquestes característiques és gairebé impossible arribar-ho a confirmar, va explicar ahir i va recollir l'ANA. Per aquest motiu, gran part dels esforços se centraran ara en intentar divulgar aquesta història perquè la població la conegui.

Mentre segueix la investigació, però, també s'avança en els darrers treballs per poder obrir l'espai al públic en petits grups a mitjans o finals del mes de juny. De fet, Cardelús va indicar que la setmana vinent s'acabaran de muntar les estructures per on passaran els visitants.

Pel que fa a l'Aula Magna, la cònsol Rosa Ferrer va assegurar que el seu bon funcionament permetrà una nova edició l'any vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT