PUBLICITAT

Manuel Carrasco arriba per treure's l'etiqueta d'OT

  • Va actuar ahir al Prat del Roure per presentar un disc «molt íntim»
LUIS GARRIDO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Manuel Carrasco, ahir, a la presentació del concer. Foto: TONY LARA

Qualsevol que no en tingui idea d'on va sortir, diria que Manuel Carrasco és un de tants cantants andalusos que arriben a vendre una bona quantitat de discs. Dels que omplen estadis i canten cançons romàntiques de les que enamoren als adolescents. Però sembla que no es pugui treure l'etiqueta de triunfito. El que tothom li recordi constantment que va passar per el llavors exitós programa televisiu de Televisión Española d'on també van sortir els David Bisbal i Bustamante. Tot i que ahir als fans que van omplir el Prat del Roure els hi va importar ben poc d'on va sortir el seu admirat.

«Es tracta d'un moment molt íntim, fa que les meves cançons sonin de forma molt diferent, i m'agrada que sigui molt improvisat», va explicar ahir Manuel –que no Manu, no li agrada que ni li diguin així– abans de començar el seu show. Un concert que era el tercer que ha fet a Andorra en la seva dècada als escenaris, amb quatre discs a la butxaca. Aquest és més acústic, mes «personal» com diu ell. I per això gaudeix de la comunió amb el públic.

Tot i que ell encara veu que li queda molt. «No hi veig el sostre, em queda tot per fer personal i professionalment», va declarar fent de l'humil el seu personatge. I és que es va considerar «simple» i que «en sap poc» d'això de fer música. Encara que el seu públic canti totes les seves cançons de memòria.

Un públic interessat també en els seus orígens a Operación Triunfo. I és que encara molta gent li pregunta per això. «¿Què és el que puc dir jo? És clar que veig bé qualsevol programa televisiu que doni oportunitats». Com li van donar a ell, tot i que diu que, ara mateix, «no segueix els concursos». Que ho digui per no mullar-se en els seus favorits o perquè sigui així només ho sap ell.

El que si va voler dir Manuel Carrasco –conegut a casa com Manolo i Lolo, però mai com a Manu, nom que no li agrada quan molta gent li diu així– és que «donar-te a conèixer no té rés a veure amb fer carrera». És clar, es refereix als incomptables que han passat per l'acadèmia i no han triomfat. «La professionalitat no te la dóna un programa», va manifestar el jove espanyol, que sí ha aconseguit sortir de les llistes del programa i arribar al més alt de la música comercial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT