PUBLICITAT

El Govern «s'ha trobat amb dificultats que no esperava», assegura Torralba

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una cinquantena de persones a la reunió, dimecres a Sant Julià de Lòria. Foto: DA

L'Executiva de Demòcrates per Andorra es va reunir, dimecres, amb els membres del Comitè parroquial de Sant Julià de Lòria i els simpatitzants del partit en la tercera cita de la ronda de visites a les parròquies. Durant l'acte, que va congregar una cinquantena de persones, el secretari general del partit, Carles Torralba, va recordar que el Govern s'ha trobat amb «unes dificultats que no s'esperava» i que li ha calgut un any per tal de tenir «tots els informes imprescindibles» per prendre unes decisions «necessàries pel país».

En aquesta línia, segons va assenyalar DA en un comunicat, el president del partit, Toni Martí, va assegurar que les mesures que s'estan prenent han de servir per posar ordre a Andorra.

Un dels temes que es va tractar durant la reunió va ser la situació de la CASS, que es va qualificar de «delicada». En aquest sentit, Martí va indicar que cal prendre mesures per assegurar la jubilació i que s'estan fent els canvis necessaris per racionalitzar la CASS. El president de DA va assegurar que el nou model andorrà d'atenció sanitària permetrà fer el sistema sostenible, «salvaguardant-ne les virtuts mentre se n'eliminen els abusos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT