PUBLICITAT

Aprovada la modificació de la llei del joc del bingo per modernitzar-la i incrementar el volum de negoci

  • Els diners recaptats pel Govern per aquest import han passat de 3 milions d'euros al 2003 a 2,2 milions d'euros aquest any
La modificació de la Llei del joc del bingo ha quedat aprovada per assentiment, aquest dijous al Consell General. El projecte de llei vol permetre la modernització de les sales de bingo regulant el bingo electrònic i les màquines de bingo, que ja es poden trobar als països veïns, i que tal com ha indicat el ministre d'Economia i territori, Jordi Alcobé, són un reclam pels clients que volen més comoditat. El ministre ha recordat que des del 2003, quan es van facturar 25 milions d'euros a les sales de bingo, ha baixat el nivell de negoci en un 25%, i per tant també els diners recaptats pel Govern per aquest import, que han passat de 3 milions d'euros al 2003 a 2,2 milions d'euros enguany. En aquest sentit, ha confiat que la modernització de la llei permeti incrementar el volum de negoci i per tant els ingressos que en percep el Govern.
Els dos grups parlamentaris han donat el seu suport al projecte de llei de modificació de la Llei del joc després que la Comissió Legislativa d'Economia hagi tractat les tres esmenes presentades pel grup socialdemòcrata. D'entre elles, el conseller socialdemòcrata, David Rios, n'ha volgut destacar la de reglamentar els ajuts que no poden rebre els usuaris de les sales de bingo. De fet, el conseller ha remarcat la importància que la modificació indiqui els usuaris que no poden fer ús del bingo. També ha ressaltat que quedi reglamentat com s'ha de fer el traspàs de la informació sobre els usuaris de manera que aquesta sigui confidencial, així com la necessitat que el personal de les sales de bingo estigui format per conèixer les conductes adictives del joc i també sobre el blanqueig de diners.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT