PUBLICITAT

Luque, el complement

  • «Va fer una feina magnífica», va dir Joan Peñarroya sobre el segon entrenador H Contra el Força Lleida tornarà a ser a la banqueta
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Xavi Luque, entre els jugadors durant un temps mort del partit del passat divendres contra el Barça B Foto: ÀLEX LARA

Xavi Luque és un home que somriu. És l'alegria en el vestidor, l'encarregat de fer de la convivència d'un equip un pas suau per la temporada. Ell és l'ànima en l'autobús quan el River viatja en carretera per la geografia espanyola, però a més té la capacitat de saber estar en cada situació. Si toca entrenar, la cosa es posa seriosa, i si toca partit, poca broma. Ho va haver de posar en pràctica el passat divendres, i sembla que amb bona nota, perquè ahir Joan Peñarroya el va lloar fins a tres vegades en roda de premsa.

«Va fer una feina magnífica», va repetir el manresà en referència al seu segon. Luque és la mà dreta, i l'esquerra, de Peñarroya. Ja fa temps que treballen junts a la banqueta del primer equip i aquesta parella sembla ara inseparable. Luque és dels que assumeix que cada temporada és un món, i buscar equips és difícil, però en el River ha trobat l'estabilitat, i divendres va tenir la responsabilitat de dirigir l'equip, amb Peñarroya a la graderia sancionat. Ho tornarà a fer divendres vinent contra el Força Lleida.

«Al principi hi pensava una mica, però després quan va començar el partit tot va ser normal», va assegurar ahir el segon entrenador, sempre present a les rodes de premsa de Peñarroya «per no haver de comprar els periòdics» al dia següent per llegir el que ha dit, afirma sovint en to de broma. Com és ell. Un home que somriu, al mateix temps que té la capacitat de ser metòdic quan toca: divendres més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT