PUBLICITAT

Elogis a l'elevada seguretat ciutadana a l'Alt Urgell

  • Espadaler mostra la seva confiança en els cossos de seguretat
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell va acollir ahir l'acte de celebració del Dia de les Esquadres 2013 de la Regió Policial del Pirineu Occidental, que va estar presidit pel conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon Espadaler, i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, entre d'altres càrrecs institucionals i policials del Cos de Mossos d'Esquadra.

L'alcalde de la Seu va donar la benvinguda a tots els agents. Batalla va destacar en el seu parlament que «aquest és un territori on hi ha una bona feina de coordinació, tant institucional com policial, fet que el dia a dia dels nostres municipis sigui de molta seguretat i tranquil·litat». Batalla va remarcar que les dades policials afirmen que «la Seu d'Urgell és una ciutat segura». Al respecte, va agrair la feina conjunta dels Mossos amb la Policia Municipal de la Seu, així com amb la resta de cossos i forces de seguretat.

En el seu torn, Espadaler va manifestar que «malgrat viure en uns temps que no són ni seran fàcils, tenim plena confiança en la professionalitat de tots i cadascun dels membres d'aquest cos policial». En aquest sentit, Espadaler va remarcar «la voluntat de servei cap a la ciutadania dels Mossos». El conseller d'Interior va destacar que la capacitat de cooperació, la professionalitat dels agents i la interlocució amb el conjunt de la ciutadania són els eixos bàsics per portar a terme una feina amb esperit de servei.

Per la seva part, el cap de la Regió Policial del Pirineu Occidental, Ramon Calsina, va remacar que «s'està treballant perquè les xifres d'actes delictius segueixin contingudes per tal que els habitants d'aquest territori i els seus visitants estiguin segurs».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT