PUBLICITAT

Un home detingut per amenaces de mort i port il·legal d'arma de foc

  • La Policia ha detingut 12 persones durant la primera setmana d'abril
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una patrulla fa un control d'alcoholèmia al conductor d'un vehicle. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La Policia va detenir divendres un andorrà de 50 anys que va entrar en una residència d'Escaldes-Engordany amb una arma de foc i proferint amenaces a les persones que es trobaven a l'establiment. Aquesta detenció se suma a les altres 11 que han dut a terme els agents entre l'1 i el 7 d'abril.

La detenció de l'home de 50 anys com a presumpte autor d'amenaces de mort i port il·legal d'arma de foc i d'arma blanca es va produir la nit de divendres, quan la Policia va ser requerida pel gerent d'una residència escaldenca, ja que un home havia entrat amb una arma de foc i amenaçant les persones que es trobava. L'home va ser detingut i va ingressar a la presó.

De les 12 detencions efectuades per la Policia durant la primera setmana d'abril, cinc corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit, en donar positiu als controls d'alcoholèmia, i en un dels casos, també com a presumpte autor de trencament de condemna de privació de permís de conduir.

D'altra banda, els agents van detenir el passat dimarts un home que accedia al país amb 4,7 grams de cocaïna, una dona com a presumpta autora d'un delicte de violació de domicili, i també un jove com a presumpte autor d'un delicte de lesions. En aquesta ocasió la patrulla va ser requerida en una zona d'esbarjo ja que estarien agredint una noia.

Paral·lelament, la Policia va detenir dijous un no resident espanyol com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, contra la seguretat en el tràfic jurídic i contra el patrimoni. L'home era objecte d'una investigació judicialitzada per delicte continuat d'estafa en grau de temptativa i delictes continuats de creació i ús de documents inautèntics.

La Policia també va informar que el passat divendres es va detenir un no resident espanyol com a presumpte autor d'un trencament d'una ordenança penal d'una pena d'expulsió i de furt en establiment comercial. L'home va ser ingressat al Centre Penitenciari.

Finalment, diumenge es va detenir un andorrà com a presumpte autor de lesions, doncs hauria agredit una noia en un local d'oci de la capital.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT