PUBLICITAT

25 espelmes per a FEDA

  • La companyia commemorarà els seu aniversari amb diferents esdeveniments de caràcter lúdic i festiu
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El director de FEDA presenta els actes del 25è aniversari, ahir. Foto: ANA / M. T.

Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA) celebra aquest any el 25è aniversari de la seva creació. Per commemorar-ho, ha organitzat diferents actes, entre els quals destaca un espectacle interactiu que tindrà lloc entre l'1 i el 4 de maig al centre d'Andorra la Vella, i que es vincularà a la campanya d'Unicef El Repte dels 70.000, mitjançant les accions que facin els visitants, relacionades amb la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Acte institucional

El director general de FEDA també va anunciar que dilluns vinent se celebrarà un acte institucional al Consell General, que va ser qui va aprovar la creació de la parapública el 1988, i que s'aprofitarà per potenciar l'oferta del Museu de l'Electricitat i el Camí Hidroelèctric d'Engolasters, creant sinèrgies amb els museus d'Encamp i el CIAM d'Escaldes-Engordany.

A més, el Consell General acollirà una exposició fotogràfica durant deu dies sobre l'evolució de l'empresa durant els últims anys.

Espectacle interactiu

Un dels plats forts de la celebració serà l'espectacle interactiu que s'instal·larà en una carpa al centre històric d'Andorra la Vella durant el pont de l'1 de maig. La iniciativa buscarà la implicació de residents i turistes per tal que interactuïn en el contingut relacionat amb la sostenibilitat i la responsabilitat social per lluitar contra la desnutrició infantil.

Fira d'Andorra la Vella

FEDA també participarà a la Fira d'Andorra la Vella amb un estand sobre l'eficiència energètica, i potenciarà l'oferta del Museu de l'Electricitat i del Camí Hidroelèctric d'Engolasters mitjançant jornades de ciència per a escolars.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT