• El FC Andorra s'imposa 2-1 a un Torreforta que va jugar tota la segona part amb un home menys
I. M.
SANT JULIÀ DE LÓRIA

Ilde refusa una pilota, a l'octubre amb el Vilanova Foto: ÀLEX LARA

Va haver de ser Ildefons Lima qui donés els tres punts a l'Andorra en el duel endarrerit contra el Torreforta, disputat ahir a la nit a Aixovall. Un 2-1 per a l'equip que dirigeix Justo Ruiz que té regust a permanència, en un partit que se li va complicar de mala manera quan el conjunt visitant, amb deu homes tota la segona part, es va avançar al minut 54.

Abans, en la primera part, els tricolors van ser incapaços de marcar malgrat disposar de la pilota i de diverses ocasions de gol. Les més clares van arribar en el primer quart d'hora, amb una rematada de cap d'Ilde que va fer lluir el porter visitant al minut 7 i una errada incomprensible de Toscano al 10, a porta buida.

Al 38 va arribar l'expulsió del Torreforta per una agressió a Ilde i només començar la segona part Marc Pujol va fallar un penal comès a Cristian.

Poc després es van avançar els visitants i Justo va passar a una defensa de tres amb Ilde incorporat a l'atac. Un gran encert perquè dues rematades del petit dels Lima (minuts 70 i 75) van valer el vuitè partit seguit sense perdre.