PUBLICITAT

La lesió al genoll de Jordan fa perillar els Jocs de Sochi

  • Després de tota una temporada en blanc lluitarà pel bitllet a última hora
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visa, Jordan i Díaz, en els moments previs a la roda de premsa del balanç de freestyle, ahir a la seu de la FAE Foto: TONY LARA

La lesió al genoll d'Scott Jordan ha condicionat tota la seva temporada i pràcticament se l'ha tirat en blanc. Així que la seva participació en els Jocs Olímpics d'hivern de l'any vinent a Sochi sembla que serà complicada. A l'esquiador de la Federació Andorrana d'Esquí no li queda una altra que jugar-se la classificació a última hora, entre l'agost i gener vinents, en les cinc o sis proves de Copa del Món que queden per fer abans de la gran cita olímpica.

Els requisits per ser a Sochi són ser top-30 en la classificació de Copa del Món, obtenir 50 punts en slope style o 80 en half-pipe. No hi ha més.

Ara, però, el seu objectiu immediat és deixar enrere les lesions que arrossega des de fa dos anys. En el curs 2011-2012 va complir els objectius malgrat tenir problemes amb el menisc del genoll dret. Així va estar fins a finals d'octubre, quan va començar a recuperar bones sensacions però al gener, ja preparat per a la primera Copa del Món a Suïssa i amb la classificació olímpica en joc, va caure de costat i es va lesionar l'altre genoll. Així fins avui, que ja ha tornat a passar per quiròfan i creu que en dos mesos podrà tornar a esquiar.

Per això al curs 2012-2013 no ha pogut complir objectius, cosa que sí ha fet Carlos Aguareles, que ha donat un salt qualitatiu i la campanya que ve afrontarà competicions de més nivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT