PUBLICITAT

Guardó al nou urbanisme del Centre Històric de la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

El Pla de Millora Urbana del Centre Històric de la Seu d'Urgell, projecte de Jornet, Llop, Pastor SLP arquitectes, ha estat guardonat amb un accèssit als Premis Sant Jordi 2013 de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, va recollir el premi en nom de l'Ajuntament en l'acte de lliurament dels premis que va tenir lloc dilluns a la mateixa seu de l'Institut d'Estudis Catalans a Barcelona.

L'accèssit que ha obtingut el Pla de Millora s'inclou dins de la categoria dels premis que atorga la Societat Catalana d'Ordenació del Territori dins del Premi Catalunya d'Urbanisme.

Amb el Pla de Millora Urbana del Centre Històric, la Seu disposa d'unes directrius concretes a l'hora d'intervenir en la millora del nucli antic, ja que s'hi regulen de manera detallada les condicions d'ordenació urbanística d'aquesta part important de la ciutat. H

En aquest pla s'hi defineixen les àrees clau de transformació del centre històric de la capital alturgellenca, així com els àmbits d'actuació urbanística amb diferents objectius de millora del mateix.

El Pla també amplia el precatàleg de béns patrimonials del Pla General i alhora es detalla la gestió del paisatge urbà del centre històric de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT