PUBLICITAT

Dos projectes d'Esade s'interessen per Andorra

  • MoraBanc es planteja facilitar finaçament als emprenedors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquerda amb representants d'Inpulsa i Gamma Management, ahir Foto: EL PERIÒDIC

Responsables d'Inpulsa, Gamma Management i MoraBanc, organitzadors de la visita del Taller d'Emprenedors a ESADECreapolis, van fer balanç ahir de la jornada i van confirmar que ja hi ha dos projectes d'emprenedors en estudi per instal·lar-se a Andorra. Josep Lluís López Esquerda, director de banca comercial de MoraBanc, va explicar que, com a resultat de la visita del passat 8 de maig a Sant Cugat, està estudiant la possibilitat de finançament de dos projectes d'emprenedors que valoren instal·lar la seva empresa al Principat.

El tutor del Taller d'Emprenedors, Pere Montes de Oca, i Jordi Pla i Lluís Godayol, representants de Inpulsa i ESADECreapolis, també van valorar la visita de manera molt positiva. Durant una jornada, emprenedors andorrans van compartir projectes i experiències amb els participants al viver d'empreses d'Esade. Pla va destacar el networking que va generar la visita en un acte que va aixecar molta expectació.

A més, des de MoraBanc es va destacar el paper de la CEA en aquesta visita. El seu president, Xavier Altimir, va fer una presentació de la nova realitat empresarial andorrana, i de les oportunitats que l'obertura i les noves lleis aporten a les empreses espanyoles.

Creapolis és una iniciativa de l'escola de negocis Esade. És un centre internacional d'innovació que allotja més de 50 empreses de diferents sectors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT