PUBLICITAT

Foc creuat entre Rosa Ferrer i l'entitat veïnal de Santa Coloma

  • La cònsol ofereix diàleg mentre els veïns parlen de «tombar la corporació»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va lamentar que els veïns de Santa Coloma que han manifestat les seves queixes per la manca d'actuacions al poble «no hagin vingut al Comú a parlar-ne». I és que, segons Ferrer, «precisament aquest Comú el que està fent és mirar de millorar Santa Coloma en la mesura de les possibilitats que hi ha».

Des de l'associació de veïns han refermat el seu objectiu de treballar amb la problemàtica de les inundacions i solventar-la «amb altres necessitats a cobrir», segons van indicar en un comunicat emès després de la reunió celebrada abans d'ahir dimarts. A més, van apuntar que iniciaran els tràmits per reunir-se amb la cònsol i abordar aquests temes.

CONTINUÏTAT D'ACTUACIONS / «Continuarem fent actuacions a Santa Coloma i si algun Comú ha fet actuacions és el nostre». Així de contundent es va manifestar la cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, respecte de les demandes expressades pels veïns durant la reunió de poble.

Ferrer va recordar que es va fer una reunió informativa el mes de març sobre les obres dels entorns de l'església i en la qual els veïns van poder preguntar i interessar-se per d'altres qüestions i va enumerar algunes de les actuacions que ha dut a terme el Comú.

«En cinc anys el Comú d'Andorra la Vella ha fet quatre parcs a Santa Coloma, una zona d'aparcaments i ara n'hi haurà una altra, s'han fet voravies i continuarem baixant tot el recorregut de l'avinguda d'Enclar', va esmentar. Encara que va considerar «legítim» que els ciutadans s'uneixin per reclamar allò que considerin, va opinar que «hagués estat bé que haguessin vingut al Comú per parlar-ne, perquè precisament el Comú el que està fent és mirar de millorar Santa Coloma en la mesura de les possibilitats que hi ha».

POSTURA DELS VEÏNS / Per la seva part, els veïns de Santa Coloma dimarts a la nit es van mostrar disposats a «tombar la corporació» per via d'un referèndum. A més, en un comunicat van refermat els seus objectius de treball per demanar millores urbanístiques, d'higiene, circulació o medi ambient com les inundacions, l'adequació de voravies i semàfors o la instal·lació de jardineres, entre altres.

L'objectiu que es marca l'associació és «poder treballar la problemàtica de les inundacions i solucionar-la juntament amb altres necessitats a cobrir, d'una índole molt important».

INUNDACIONS / Els forts aiguats caiguts la setmana passada van provocar el trencament de l'escalador del rec de Can Molines, que en cedir, va deixar el pas lliure a l'aigua que baixava amb fort cabal pel riu. El trencament va provocar la inundació dels prats de Can Molines i l'aigua va anar guanyant els locals industrials del carrer de Prat Salit i els soterranis de l'Escola andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT